Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Michelle Obama a avut un discurs fabulos la Premiile Grammy 2019

Michelle Obama a avut o apariție surprinzătoare, duminică seara, la decernarea premiilor Grammy. Fosta Primă Doamnă a Americii a fost prezentă pe scenă alături de Jennifer Lopez, Lady Gaga şi Jada Pinkett Smith, unde a lăudat meritele pe care muzica le are în promovarea diversității.

Discursul lui Michelle Obama a fost scurt, dar cu greutate, notează Vanity Fair, și a avut grijă s-o menționeze și pe Beyonce (care este apropiată soților Obama). Michelle Obama a primit ovații la nesfârşit cu toată sala în picioare.

„Muzica m-a ajutat întotdeauna să îmi spun povestea. Şi ştiu că acelaşi lucru se întâmplă pentru fiecare dintre cei care se află aici în această seară. Indiferent dacă ne place să ascultăm country, rap sau rock, muzica ne ajută să împărtăşim cu ceilalţi demnitatea noastră şi grijile noastre, speranţele şi bucuriile noastre”, a declarat Michelle Obama. „Muzica ne permite să ne auzim unii pe alţii (…) Muzica ne arată că toate aceste lucruri sunt importante, fiecare poveste şi fiecare voce, fiecare notă în cadrul fiecărui cântec”, a adăugat ea.

Femeile s-au impus la cea de-a 61-a ediție a Premiilor Grammy. Cardi B a fost câştigătoarea „Best rap album”, devenind prima femeie premiată la această categorie, cu „Invasion of Privacy”, iar Dua Lipa a câştigat titlul de „Best new artist”. Lady Gaga a primit și ea trei premii Grammy – „Best pop solo performance” („Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)”), „Best song written for visual media” („Shallow”) şi „Best pop duo/group performance”, pentru acelaşi cântec din filmul „A Star Is Born” (împărţit cu Bradley Cooper). Brandi Carlile s-a impus la categoriile „Best American roots performance”, cu „The Joke”, „Best American roots song” pentru acelaşi cântec şi „Best Americana album”, pentru „By The Way, I Forgive You”. Ariana Grande a câştigat un Grammy în categoria „Pop vocal”, dar a lipsit de la gală.

 

ARTICOLE SIMILARE

Băieţii frumoşi din San Francisco /INTERVIU in exclusivitate

Sărbătoritul zilei

realitatea

Prima nuntă gay în familia regală britanică. Mirele, o rudă foarte apropiată Reginei

Andreea Damian

SCANDAL urias la “Burlacita” si amenintari cu tribunalul!

E sigur să faci sex în timpul pandemiei de coronavirus? Experții ne lămuresc

Andreea Damian

Ce NU trebuie sa faci intr-un Cat Eye make-up

realitatea

Scrie un comentariu