Home > Agenda > Michelle Obama a avut un discurs fabulos la Premiile Grammy 2019

Michelle Obama a avut un discurs fabulos la Premiile Grammy 2019

Michelle Obama

Michelle Obama a avut o apariție surprinzătoare, duminică seara, la decernarea premiilor Grammy. Fosta Primă Doamnă a Americii a fost prezentă pe scenă alături de Jennifer Lopez, Lady Gaga şi Jada Pinkett Smith, unde a lăudat meritele pe care muzica le are în promovarea diversității.

Discursul lui Michelle Obama a fost scurt, dar cu greutate, notează Vanity Fair, și a avut grijă s-o menționeze și pe Beyonce (care este apropiată soților Obama). Michelle Obama a primit ovații la nesfârşit cu toată sala în picioare.

„Muzica m-a ajutat întotdeauna să îmi spun povestea. Şi ştiu că acelaşi lucru se întâmplă pentru fiecare dintre cei care se află aici în această seară. Indiferent dacă ne place să ascultăm country, rap sau rock, muzica ne ajută să împărtăşim cu ceilalţi demnitatea noastră şi grijile noastre, speranţele şi bucuriile noastre”, a declarat Michelle Obama. „Muzica ne permite să ne auzim unii pe alţii (…) Muzica ne arată că toate aceste lucruri sunt importante, fiecare poveste şi fiecare voce, fiecare notă în cadrul fiecărui cântec”, a adăugat ea.

Femeile s-au impus la cea de-a 61-a ediție a Premiilor Grammy. Cardi B a fost câştigătoarea „Best rap album”, devenind prima femeie premiată la această categorie, cu „Invasion of Privacy”, iar Dua Lipa a câştigat titlul de „Best new artist”. Lady Gaga a primit și ea trei premii Grammy – „Best pop solo performance” („Joanne (Where Do You Think You’re Goin’?)”), „Best song written for visual media” („Shallow”) şi „Best pop duo/group performance”, pentru acelaşi cântec din filmul „A Star Is Born” (împărţit cu Bradley Cooper). Brandi Carlile s-a impus la categoriile „Best American roots performance”, cu „The Joke”, „Best American roots song” pentru acelaşi cântec şi „Best Americana album”, pentru „By The Way, I Forgive You”. Ariana Grande a câştigat un Grammy în categoria „Pop vocal”, dar a lipsit de la gală.

 

Articole asemanatoare
violența domestică
Michelle Obama și Angela Merkel,victime ale violenței domestice.Campania unui artist din Milano
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Michelle Obama
Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune
Obama
Barack și Michelle Obama divorțează?

Comenteaza acest articol

Michelle Obama a avut un discurs fabulos la Premiile Grammy 2019

by Andreea Damian   1 min
0