Home > Agenda > Michelle Obama, cea mai admirată femeie din lume

Michelle Obama, cea mai admirată femeie din lume

Michelle Obama

Michelle Obama a fost votată „cea mai admirată femeie din lume” potrivit unui sondaj. Au trecut mai mult de 3 ani de când a părăsit Casa Albă, iar fosta primă doamnă a Statelor Unite este încă admirată de oameni din întreaga lume. Soția lui Barack Obama a detronat-o și pe Angelina Jolie, care a căzut două locuri, potrivit unui nou sondaj YouGov.

Michelle Obama este urmată în topul preferinţelor publicului de realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey, clasată pe locul al doilea. Actriţa laureată cu Oscar şi activistă pentru drepturile omului Angelina Jolie ocupă cea de-a treia poziţie, iar regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a clasat a patra.

Fostul secretar de stat al SUA Hillary Clinton – de asemenea o fostă primă doamnă a SUA – ocupă cea de-a opta poziţie în preferinţele publicului, în timp ce diva pop Madonna se află pe locul al 11-lea. Activista pentru drepturile persoanelor LGBT Ellen DeGeneres se află pe locul al 15-lea în clasament. Actuala primă doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, este pe locul al 19 în clasamentul cu 20 de poziţii.

În topul celor mai admirați bărbați din lume, Bill Gates ocupă primul loc, fiind urmat de fostul președinte Barack Obama și de actorul Jackie Chan.

Sondajul a fost realizat de compania britanică de cercetare de piaţă YouGov, cu participarea a 42.000 de persoane din 41 de ţări.

Articole asemanatoare
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Michelle Obama
Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune
Obama
Barack și Michelle Obama divorțează?
Michelle Obama
Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”

Comenteaza acest articol

Michelle Obama, cea mai admirată femeie din lume

by Andreea Damian   1 min
0