Tabu
CULTURE Slider

Michelle Obama, cea mai admirată femeie din lume

Michelle Obama

Michelle Obama a fost votată „cea mai admirată femeie din lume” potrivit unui sondaj. Au trecut mai mult de 3 ani de când a părăsit Casa Albă, iar fosta primă doamnă a Statelor Unite este încă admirată de oameni din întreaga lume. Soția lui Barack Obama a detronat-o și pe Angelina Jolie, care a căzut două locuri, potrivit unui nou sondaj YouGov.

Michelle Obama este urmată în topul preferinţelor publicului de realizatoarea americană de televiziune Oprah Winfrey, clasată pe locul al doilea. Actriţa laureată cu Oscar şi activistă pentru drepturile omului Angelina Jolie ocupă cea de-a treia poziţie, iar regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii s-a clasat a patra.

Fostul secretar de stat al SUA Hillary Clinton – de asemenea o fostă primă doamnă a SUA – ocupă cea de-a opta poziţie în preferinţele publicului, în timp ce diva pop Madonna se află pe locul al 11-lea. Activista pentru drepturile persoanelor LGBT Ellen DeGeneres se află pe locul al 15-lea în clasament. Actuala primă doamnă a Statelor Unite, Melania Trump, este pe locul al 19 în clasamentul cu 20 de poziţii.

În topul celor mai admirați bărbați din lume, Bill Gates ocupă primul loc, fiind urmat de fostul președinte Barack Obama și de actorul Jackie Chan.

Sondajul a fost realizat de compania britanică de cercetare de piaţă YouGov, cu participarea a 42.000 de persoane din 41 de ţări.

ARTICOLE SIMILARE

Anca Serea trece prin momente cumplite acasă

Andreea Damian

Designerul care a creat rochia de mireasă pentru Meghan Markle părăseşte casa Givenchy

Andreea Damian

Nunta regală dintre Prințul Harry și Meghan Markle, în cifre

Andreea Damian

Cine erau caricaturistii de la Charlie Hebdo impuscati de Al-Qaeda la Paris

realitatea

Bonnie Pointer, membru fondator al trupei Pointer Sisters, a murit la 69 de ani

Andreea Damian

Fotografie cu Sorin Onisor – Brasov (partea 2)

realitatea

Scrie un comentariu