Home > Lifestyle > Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal

Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal

michelle obama

Michelle Obama a stat de vorbă cu romanciera nigeriană Chimamanda Ngozi Adichie la Royal Festival Hall de la Southbank Centre din Londra pentru a-și promova cartea sa de memorii Becoming. În cadrul acestei întâlniri, fosta primă doamnă a Statelor Unite a făcut niște dezvăluiri interesante din timpul vizitelor pe care aceasta le-a efectuat în Marea Britanie împreună cu soțul ei, Barack Obama, pe când era președinte al SUA.

Potrivit acesteia, regina Elisabeta al II-a a Marii Britanii a încălcat protocolul regal în 2016, când trebuia să-i ia cu mașina pe soții Obama, care au sosit cu elicopterul pe domeniul Castelului Windsor.

„Aveam toate regulile de protocol în cap și mă gândeam: <<Să nu aluneci pe scări și să nu atingi pe nimeni, indiferent de ce se întâmplă>>. Și regina spune: <<Urcă, așează-te unde vre>>. Și îmi spune acest lucru, iar eu îmi amintesc protocolul, moment în care spune <<Ah, e o prostie, urcă odată!>>”, a povestit Michelle Obama, potrivit CNN.

Michelle Obama a recunoscut că era îngrijorată cu privire la protocolul regal pe care trebuie să-l respecte în prezența suveranei. Ea și-a amintit și de mult discutatul episod în care i-a atins spatele reginei din timpul altei vizite de stat. „Am atins-o (pe regină). După toate aceste reguli de protocol, eram om”, susține ea.

Fosta primă doamnă s-a temut în toți cei 8 ani pe care i-a petrecut la Casa Albă să nu devină un meme viral pe Internet. Și a reușit, deoarece a făcut din asta un scop!

De asemenea, Michelle Obama a dezvăluit că Barack obama este un admirator înfocat al reginei Elisabeta, pentru că îi aduce aminte de bunica sa, Toot: „Este inteligentă, amuzantă și onestă. El este cu siguranță un mare admirator”.

Michelle Obama se află într-un turneu mondial de promovare a autobiografiei Becoming/Povestea mea, lansată în SUA pe 13 noiembrie. Volumul s-a vândut deja în peste 2 milioane de exemplare. În acest volum „vorbesc despre rădăcinile mele, povestesc despre modul în care o fetiţă din sudul oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă să îi atragă pe alţii de partea sa”, a explicat ea, potrivit unui comunicat.

 

 

Articole asemanatoare
Michelle Obama
Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”
Michelle Obama
Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale să devină cea mai populară carte de memorii din istorie
Regina Elisabeta
Regina Elisabeta a Marii Britanii e bolnavă? Are mâna plină de vânătăi
Michelle Obama
Michelle Obama a avut un discurs fabulos la Premiile Grammy 2019

Comenteaza acest articol

Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal

by Andreea Damian   1 min
0