Home > Lifestyle > Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal

Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal

michelle obama

Michelle Obama a stat de vorbă cu romanciera nigeriană Chimamanda Ngozi Adichie la Royal Festival Hall de la Southbank Centre din Londra pentru a-și promova cartea sa de memorii Becoming. În cadrul acestei întâlniri, fosta primă doamnă a Statelor Unite a făcut niște dezvăluiri interesante din timpul vizitelor pe care aceasta le-a efectuat în Marea Britanie împreună cu soțul ei, Barack Obama, pe când era președinte al SUA.

Potrivit acesteia, regina Elisabeta al II-a a Marii Britanii a încălcat protocolul regal în 2016, când trebuia să-i ia cu mașina pe soții Obama, care au sosit cu elicopterul pe domeniul Castelului Windsor.

„Aveam toate regulile de protocol în cap și mă gândeam: <<Să nu aluneci pe scări și să nu atingi pe nimeni, indiferent de ce se întâmplă>>. Și regina spune: <<Urcă, așează-te unde vre>>. Și îmi spune acest lucru, iar eu îmi amintesc protocolul, moment în care spune <<Ah, e o prostie, urcă odată!>>”, a povestit Michelle Obama, potrivit CNN.

Michelle Obama a recunoscut că era îngrijorată cu privire la protocolul regal pe care trebuie să-l respecte în prezența suveranei. Ea și-a amintit și de mult discutatul episod în care i-a atins spatele reginei din timpul altei vizite de stat. „Am atins-o (pe regină). După toate aceste reguli de protocol, eram om”, susține ea.

Fosta primă doamnă s-a temut în toți cei 8 ani pe care i-a petrecut la Casa Albă să nu devină un meme viral pe Internet. Și a reușit, deoarece a făcut din asta un scop!

De asemenea, Michelle Obama a dezvăluit că Barack obama este un admirator înfocat al reginei Elisabeta, pentru că îi aduce aminte de bunica sa, Toot: „Este inteligentă, amuzantă și onestă. El este cu siguranță un mare admirator”.

Michelle Obama se află într-un turneu mondial de promovare a autobiografiei Becoming/Povestea mea, lansată în SUA pe 13 noiembrie. Volumul s-a vândut deja în peste 2 milioane de exemplare. În acest volum „vorbesc despre rădăcinile mele, povestesc despre modul în care o fetiţă din sudul oraşului Chicago şi-a găsit calea şi destulă forţă să îi atragă pe alţii de partea sa”, a explicat ea, potrivit unui comunicat.

 

 

Articole asemanatoare
meghan markle
Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle
Michelle Obama
Michelle Obama, interpretată de Viola Davis într-un serial de televiziune
Obama
Barack și Michelle Obama divorțează?
Michelle Obama
Michelle Obama, cea mai admirată femeie din lume

Comenteaza acest articol

Michelle Obama dezvăluie ce crede regina Elisabeta despre protocolul regal

by Andreea Damian   1 min
0