Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Michelle Obama îi dă peste nas lui Donald Trump

Record de vânzări pentru Michelle Obama. Noua sa carte, Becoming, s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare în prima săptămână de la lansare. Donald Trump, în schimb, a reușit să vândă doar 1,1 milioane de copii ale volumului Arta negocierii, lansat în urmă cu 31 de ani.

Cartea lui Michelle Obama s-a vândut ca pâinea caldă în toate formatele, în primele şapte zile de când a ajuns pe rafturi, pe 13 noiembrie. Potrivit The Guardian, Becoming s-a vândut cu aproape nouă copii pe secundă în prima zi de lansare în America de Nord, în timp ce în Marea Britanie, volumul de memorii este aproape de prima poziţie a topului vânzărilor de carte. Deși aceste cifre nu-l vor putea înlătura pe Donald Trump de la Casa Albă, cu siguranță îl fac să pară un „loser” (ratat), un termen pe care îl aruncă foarte des în față adversarilor săi politici.

Cartea de memorii a fostei Prime Doamne a Statelor Unite a primit critici bune atât din partea presei, cât și din partea cititorilor. New York Times a numit-o „perlă lustruită” la categoria memorii, în timp ce The Guardian a spus că a fost „înzestrată cu un înalt nivel de onestitate”.

Pe Amazon.com, peste 200 de utilizatori i-au acordat cinci stele. Penguin Random House a comandat deja tipărirea a încă 800.000 de exemplare ale cărții Becoming, după ce tirajul de 1,8 milioane de exemplare s-a epuizat. Lunea trecută, compania a declarat că volumul de memorii s-a vândut  în aproape 725.000 de exemplare în primele 24 de ore de la lansare, fiind vorba despre cea mai mare vânzare într-o singură zi din acest an.

Iar retailerul Barnes & Noble a anunţat că Becoming „este cartea care a înregistrat cea mai mare vânzare din prima săptămâna în acest an”. Până în noiembrie, această poziţie era deţinută de „Fear – Trump in the White House” (Spaima – Trump la Casa Albă), semnată de cunoscutul jurnalist american Bob Wooward care a lansat pe 11 septembrie prima sa carte despre administraţia Trump .

 

ARTICOLE SIMILARE

Anamaria Prodan și-a deschis o nouă afacere. Despre ce este vorba – VIDEO

Andreea Damian

CTP, nemilos după decesul lui Alexandru Arșinel: „A atârnat de fusta marii actrițe Stela Popescu”

Andreea Damian

Marius Moga, cucerit de o alta blonda de la ProTV! Uite cine este noua lui iubita!

Cum scapi de stresul cauzat de știrile bombastice în cinci pași simpli

realitatea

De ce primăvara este momentul perfect pentru rinoplastie

Andreea Damian

Cu ce să înlocuim clasicul coşuleţ de Paşte plin de dulciuri?

Andreea Damian

Scrie un comentariu