Tabu
Image default
CULTURE Slider

Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”

Michelle Obama a făcut o evaluare a situației actuale a politicii din Statele Unite și, în special, a președintelui Donald Trump. Fosta Primă Doamnă a Americii compară mandatul lui Trump cu un „weekend petrecut alături de un tată divorțat”.

„Provenim dintr-o familie distrusă, suntem puțin tulburați, uneori petreceți un sfârșit de săptămână cu tatăl divorțat. Te distrezi, dar apoi te îmbolnăvești. Prin asta trece America, trăim cu tatăl divorțat”, a spus Michelle Obama, autoarea celui mai bine vândut volum de memorii a anului 2018, Becoming.

Aflându-se în turneu de promovare al autobiografiei sale, soția fostului președinte american, Barack Obama, a demonstrat că nu se teme să-l atace în public pe actualul locatar de la Casa Albă. Chiar și cei care nu sunt de acord cu modul în care soțul ei a condus țara, crede Michelle Obama, toată lumea poate fi de acord asupra unui fapt incontestabil: adminstrația Obama a fost „curată”.

Independent notează că Fosta Primă Doamnă a prezentat adevărul despre Trump într-o manieră glumeață. Potrivit exit polurilor din 2016, Donald Trump era creditat cu 38%.  De asemenea, doar 33% dintre respondenți au spus că Trump e „cinstit și demn de încredere”, în timp ce 38% îl vedeau pe Trump președinte.

Deloc subtilă în declarații, Michelle Obama i-a spus moderatorului Stephen Colbert că „președinția nu te schimbă, dezvăluie cine ești”. „E ca înotatul într-un ocean cu valuri mari. Dacă nu ești un bun înotător, nu vei învăța să înoți în mijlocul unui val uriaș. Te vei lovi de ceva și te vei îneca”, a declarat aceasta. În ciuda discordiei și a diviziunii ce caracterizează SUA în acest moment, Michelle Obama e optimistă în privința viitorului Statelor Unite ale Americii.

După comentariile despre Donald Trump, zeci de bărbați divorțați i-au răspuns pe Twitter lui Michelle Obama, considerând-o „răutăcioasă” și „insensibilă”.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Încă un motiv să lași câinele să doarmă cu tine în pat, și nu pisica sau iubitul

Andreea Damian

Elena Perseil – Despre design, căsătorie și independență

realitatea

Personajul interpretat de Paul Walker în franciza „Furios şi iute“ ar putea reveni

Andreea Damian

Cum să stai corect la birou ca să-ți protejezi spatele

Andreea Damian

Imaginează-ți că te-ai născut în anul 1900…

Andreea Damian

SALVATORUL din Apuseni – condamnat la inchisoare!

Scrie un comentariu