Home > Agenda > Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”

Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”

Michelle Obama

Michelle Obama a făcut o evaluare a situației actuale a politicii din Statele Unite și, în special, a președintelui Donald Trump. Fosta Primă Doamnă a Americii compară mandatul lui Trump cu un „weekend petrecut alături de un tată divorțat”.

„Provenim dintr-o familie distrusă, suntem puțin tulburați, uneori petreceți un sfârșit de săptămână cu tatăl divorțat. Te distrezi, dar apoi te îmbolnăvești. Prin asta trece America, trăim cu tatăl divorțat”, a spus Michelle Obama, autoarea celui mai bine vândut volum de memorii a anului 2018, Becoming.

Aflându-se în turneu de promovare al autobiografiei sale, soția fostului președinte american, Barack Obama, a demonstrat că nu se teme să-l atace în public pe actualul locatar de la Casa Albă. Chiar și cei care nu sunt de acord cu modul în care soțul ei a condus țara, crede Michelle Obama, toată lumea poate fi de acord asupra unui fapt incontestabil: adminstrația Obama a fost „curată”.

Independent notează că Fosta Primă Doamnă a prezentat adevărul despre Trump într-o manieră glumeață. Potrivit exit polurilor din 2016, Donald Trump era creditat cu 38%.  De asemenea, doar 33% dintre respondenți au spus că Trump e „cinstit și demn de încredere”, în timp ce 38% îl vedeau pe Trump președinte.

Deloc subtilă în declarații, Michelle Obama i-a spus moderatorului Stephen Colbert că „președinția nu te schimbă, dezvăluie cine ești”. „E ca înotatul într-un ocean cu valuri mari. Dacă nu ești un bun înotător, nu vei învăța să înoți în mijlocul unui val uriaș. Te vei lovi de ceva și te vei îneca”, a declarat aceasta. În ciuda discordiei și a diviziunii ce caracterizează SUA în acest moment, Michelle Obama e optimistă în privința viitorului Statelor Unite ale Americii.

După comentariile despre Donald Trump, zeci de bărbați divorțați i-au răspuns pe Twitter lui Michelle Obama, considerând-o „răutăcioasă” și „insensibilă”.

 

 

Articole asemanatoare
michelle obama
Gestul lui Michelle Obama pentru copiii aflați în izolare
meghan markle
Surpriză de proporţii. Meghan Markle va da viaţă celui de al doilea copil
Michelle Obama
Michelle Obama, sfaturi pentru cei aflați în izolare
Eve Torres
Diva Americii îl trage pe Trump într-un nou scandal de imagine. „N-am uitat, domnule președinte”

Comenteaza acest articol

Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”

by Andreea Damian   1 min
0