Tabu
BEAUTY What's hot

Michelle Obama isi dezvaluie secretele anti-ageing

Sotia presedintelui Americii implineste azi 50 de ani, dar, in ciuda varstei, Michelle Obama are cateva trucuri antiimbatranire la care apeleaza si pe care le-a dezvaluit intr-un interviu pentru revista People.

Injectiile cu toxina botulinica reprezinta solutia anti-ageing pentru multe femei. Oare Michele Obama va apela la Botox pentru a avea un chip mai tanar?

“In acest moment, nu-mi imaginez sa merg pe acest drum, dar am invatat, de asemenea, sa nu spui niciodata ‘niciodata’,” a declarat Michelle Obama.

Tratamentul cu toxina botulinica, cunoscut si ca Botox, reuseste sa creeze efectul unui ten mai neted, chiar intinerit cu 10 ani. Momentan Michelle Obama nu pare deschisa la aceasta idee, dar mandatul lui Obama nu s-a terminat, ceea ce inseamna inca multe campanii si iesiri in fata natiunii si cred ca se va razgandi, mai ales ca este o femeie care nu-si neglijeaza deloc aspectul fizic, dimpotriva, este foarte pretentioasa, dar si foarte stylish.

Insa, secretul ei antiaging ramane sportul. Iar, in rutina ei fitness a inclus, de curand, mai multe ore de yoga, ceea ce inseamna mai putin timp pentru exercitiile cardio (care i-au si sculptat corpul foarte mult).

“Ma vad trecand de la exercitii cu greutati – chiar daca cred ca sunt inca importante – si de la jogging si exercitii grele de cardio la yoga si alte sporturi care sa ma mentina flexibila, ca sa nu cad si sa-mi rup vreun sold, intr-o zi,” a declarat Michelle.

Cand vine vorba de alimntatie, nu face foarte multe eforturi si nici nu tine diete.

“Nu am o obsesie referitor la alimentatie, dar ma asigur ca mananc legume si fructe,” a mai spus Michelle Obama.

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

Freida Pinto și Evangeline Lilly pentru L’Oreal

realitatea

Kim Kardashian a lansat un nou parfum

CARMEN HARRA, despre tragedia MONICĂI GABOR: “Crezi sau nu în blesteme, acestea apar sub diferite forme!”

Cadourile primite de fetita Oanei Roman

Din OBEZA, silueta de MODEL! Cum a slabit peste 50 kg!

Primul card de credit parfumat

realitatea

1 comentariu

MICHELLE OBAMA – 50! Dieta Primei Doamne a SUA | Bucătăria pentru toți 17 January 2014 at 21:43

[…] Michelle Obama are cateva trucuri antiimbatranire la care apeleaza si pe care le-a dezvaluit intr-un interviu pentru revista People. DETALII AICI! […]

Răspunde

Scrie un comentariu