Tabu
LIFESTYLE Slider

Michelle Obama, sfaturi pentru cei aflați în izolare

Michelle Obama

Michelle Obama a dezvăluit care este rutina de carantină a familiei sale. Fosta Primă Doamnă susține că ea și fiicele sale încearcă să-și structureze zilele în agendă, uitându-se la seriale, urmând cursurile online puse la dispoziție de colegii și participând la conferințe video.

Soția fostului președinte american Barack Obama are și câteva sfaturi pentru cei aflați în izolare. Michelle Obama a postat pe contul ei de instagram un mesaj pentru toți cei aflați în izolare din cauza pandemiei de coronavirus. Acessta îi îndeamnă oamenii să rămână în permanență în legătură cu cei dragi și cu comunitatea din care fac parte, în perioada grea a carantinei.

„Ultimele săptămâni au fost dificile pentru mulți dintre noi. Trecem printr-o experiență nemaiîntâlnită, nu avem repere ori pe cineva să ne ghideze, iar asta ne face să ne simțim singuri și să ne temem. Pentru noi, dar și pentru familiile noastre, pentru sănătatea părinților și copiilor noștri. Să nu mai vorbim de îngrijorarea pe care o simțim pentru sănătatea și siguranța părinților, copiilor și persoanelor dragi și securitatea financiară a atâtor familii”, și-a început Michelle Obama postarea.

„Am să vă spun secretul meu pentru a face față situațiilor stresante. Când mă simt copleșită, îmi sun prietenele, știu că acolo găsesc susținere. Un telefon dat unei persoane apropiate, care are întotdeauna sfaturile potrivite pentru tine, poate face minuni pentru psihicul  tău. Și încă ceva: păstrează legăturile cu comunitatea din care provii – cu vecinii, cu prietenii, cu colegii de muncă. Avem nevoie unii de alții în momente ca acestea”, a mai spus fosta primă Doamnă.

ARTICOLE SIMILARE

Om politic – tatal fetitei unei prezentatoare TV din Romania! Album FOTO de la botez!

Viitorul mașinii electrice depinde de exploatarea în profunzime a mărilor și oceanelor

Dora Constantinovici

APERITIVE de Sarbatori / RETETE!

Alegerile SUA 2020: Michael Bloomberg vrea și el să fie președintele SUA

Dora Constantinovici

La doar 34 de ani, o actriţă de la Hollywood are un decolteu de groază

Sotia lui CONNECT-R, Misha, a slabit 20 kg dupa nastere / FOTO cu fetita la piscina!

realitatea

Scrie un comentariu