Home > Lifestyle > Stiri > MICHELLE OBAMA, sclava TOPLESS pe coperta unei reviste din Spania

MICHELLE OBAMA, sclava TOPLESS pe coperta unei reviste din Spania

Michelle Obama, sotia presedintelui american Barack Obama, apare intr-o fotografie controversata, pe coperta unei reviste din Spania.

Revista spaniola “Magazine de Fuera de Seria” a socat, in primavara, dupa ce a publicat pe coperta o fotografie prelucrata in Photoshop a sotiei lui Barack Obama, presedintele SUA, Michelle Obama.

In aceasta, replica a celebrei picturi din 1800 “Portretul unei negrese”, a pictorului Marie-Guillemine Benoist, chipul lui Michelle Obama a fost “atasat” la trupul unei sclave din 1800, cu sanul la vedere, cu o esarfa pe cap si invelita in steagul american.

Fotografia care a iscat valva la nivel inalt in America, precum si in presa internationala, este insotita in revista de un articol intitulat “Michelle, nepoata de sclav, Lady de America”, facandu-se referire la faptul ca strabunicii Primei Doamne a SUA, Michelle Obama au fost sclavi, informeaza dailymail.co.uk.

Lucrarea de pe coperta revistei spaniole a fost realizata de catre Karine Percheron-Daniels si face parte dintr-o serie de fotografii nud care, pe langa Michelle Obama, includ si celebritati precum Printesa Diana, Regina Elisabeta si presedintele Obama.

Articole asemanatoare
Obama
Soții Obama, în negocieri cu Netflix pentru a produce un show TV
Naomi Campbell, foto sexy lângă noul iubit
Cum sa faci plaja topless fara sa iti afecteze sanatatea
ALINA PUSCAS, vampir topless in TABU! Victima e FLORIN RISTEI

Loading...

Comenteaza acest articol

MICHELLE OBAMA, sclava TOPLESS pe coperta unei reviste din Spania

by   1 min
0