Tabu
Image default
lifestyle

MICHELLE OBAMA, sclava TOPLESS pe coperta unei reviste din Spania

Michelle Obama, sotia presedintelui american Barack Obama, apare intr-o fotografie controversata, pe coperta unei reviste din Spania.

Revista spaniola “Magazine de Fuera de Seria” a socat, in primavara, dupa ce a publicat pe coperta o fotografie prelucrata in Photoshop a sotiei lui Barack Obama, presedintele SUA, Michelle Obama.

In aceasta, replica a celebrei picturi din 1800 “Portretul unei negrese”, a pictorului Marie-Guillemine Benoist, chipul lui Michelle Obama a fost “atasat” la trupul unei sclave din 1800, cu sanul la vedere, cu o esarfa pe cap si invelita in steagul american.

Fotografia care a iscat valva la nivel inalt in America, precum si in presa internationala, este insotita in revista de un articol intitulat “Michelle, nepoata de sclav, Lady de America”, facandu-se referire la faptul ca strabunicii Primei Doamne a SUA, Michelle Obama au fost sclavi, informeaza dailymail.co.uk.

Lucrarea de pe coperta revistei spaniole a fost realizata de catre Karine Percheron-Daniels si face parte dintr-o serie de fotografii nud care, pe langa Michelle Obama, includ si celebritati precum Printesa Diana, Regina Elisabeta si presedintele Obama.

ARTICOLE SIMILARE

LOVE STORY: De 11 ani

realitatea

Volga, Volga

realitatea

Carey Mulligan, cea mai bine îmbrăcată vedetă

realitatea

David și Victoria Beckham fac yoga pentru cuplu

realitatea

Eva Longoria încinge spiritele

realitatea

Paris Hilton, pasibilă de plata unor despăgubiri de 35 milioane $

realitatea

Scrie un comentariu