Tabu
PEOPLESlider

Michelle Obama, tribut emoţionant pentru Meghan Markle

Fosta Primă Doamnă a Americii a numit-o pe Meghan Markle o „inspirație” datorită dedicării ei în munca de caritate din timpul turneului de 10 zile din Africa.

Michelle Obama spune despre Ducesa de Sussex că „a spart mucegaiul” ca unul dintre „liderii gânditori” ai lumii.

Totodată, Obama a postat pe contul său de Instagram o imagine cu Meghan, în timp ce aceasta participa la o recepâie pentru Tineri la Rezidența Înaltului Comisar Britanic din Cape Town.

„Îi mulțumesc prietenei mele, Întălțimea Sa Regală Ducesa de Sussex, un lider atent care sparge mucegaiul și creează o lume mai bună”, a scris Michelle Obama.

„Fie că se întâlnește cu liderii noștri sau ajută fete din întreaga lume să primească educație cuvenită, ea este o inspirație pentru mulți”, a continuat soția lui Barack Obama.

Meghan Markle a fost lăudată pentru discursul ei plin de pasiune susținut la sosirea în Africa. „În timp ce mă aflu aici alături de soțul meu ca membru al familiei regale, vreau să știți că sunt aici cu voi în calitate de mamă, soție, femeie, femeie de culoare și soră a voastră”, a declarat ducesa în prima zi a turneului oficial din Africa de Sud.

Prințul Harry și soția sa au încălcat de mai multe ori protocolul regal, scrie Vanity Fair. Cei doi se țin constant de mână, se îmbrățișează și fac gesturi afectuase de față cu ceilalți.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Delia, martoră la tragedia din Alpi! Ce a observat când s-a uitat pe filmare – VIDEO

Andreea Damian

Maria Iordănescu a născut. Prima fotografie cu fetița ei

Andreea Damian

România investește în bugetele serviciilor, Japonia pune pe primul loc știința

Dora Constantinovici

Festivalul de film Cinemascop redeschide grădina de vară din Eforie Sud

Andreea Damian

Vedete nascute pe 27 august!

realitatea

O nouă criză în familia regală britanică. Prinții William și Harry și-au împărțit banii. Ce urmează

Andreea Damian

Scrie un comentariu