Tabu
BEAUTY PEOPLE Slider

Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani

michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer a declarat de curând că a încetat să mai poarte parfum acum 10 ani pentru că le consideră „periculoase” și „toxice”.

Actrița, binecunoscută pentru rolurile din Scarface (1983) și The Age Of Innocence (1993), a decis să-și creeze propria linie de parfumuri după ce a descoperit că toate produsele pe care le folosea erau „incredibil de dăunătoare” sănătății sale. Așa i-a venit ideea lansării liniei de parfumuri Henry Rose, care poartă numele copiilor ei, creată în colaborare cu brandul International Flavors and Fragrances, cu o istorie de 130 de ani.

 

 

View this post on Instagram

 

“Elevating the art of fragrance while committing to better health standards.” [email protected]

A post shared by Henry Rose (@henryrose) on

Pfeiffer, în vârstă de 60 de ani, susține că cele 5 parfumuri din colecția sa sunt 100% naturale – nu conțin substanțe chimice dăunătoare. Acestea vor fi disponibile pentru 120 de dolari și vor purta nume precum Jake’s House, Last Light, și Dark Is Night.

„Mi-am dat seama că produsele pe care le foloseam sunt incredibil de toxice. Am început să caut produse fără parfum și nu prea am găsit. Lucrurile s-au schimbat de atunci, dar tot e puțin”, crede vedeta de cinema.

 

În cele din urmă a decis să nu mai poarte parfum. Asta se întâmpla acum 10 ani. Dar de 9 ani, Michelle tot încearcă să-și dezvolte propria afacere cu parfumuri naturale, pentru că îi lipsea… parfumul. „Am abordat o mulțime de companii mari de produse cosmetice, dar nu a mers, așa că am renunțat la idee”, a mărturisit actrița.

Colecția de parfumuri Henry Rose va primi un premiu de excelență din partea  Environmental Working Group Verified datorită ingredientelor 100% naturale pe care le conține.

Michelle Pfeiffer speră că se va extinde și în alte sectoare ale industriei de beauty.

ARTICOLE SIMILARE

Unde au plecat Jorge, Alina Pușcaș și Ela Crăciun după Paște

Tabu Tabu

Secretele nebănuite pe care le ascund inelele reginei

Andreea Damian

Cum își petrec timpul în casă Cătălin și Andra Măruță

Tabu Tabu

1 comentariu

Veste neaşteptată despre Michelle Pfeiffer – RO-Stiri.com 11 April 2019 at 5:16

[…] Veste neaşteptată despre Michelle Pfeiffer, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu