Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Michelle Pfeiffer a dezvaluit cum a afectat-o pierderea tineretii

Michelle Pfeiffer este o actrita care imbatraneste frumos, insa recunoaste ca a existat o perioada de “doliu” dupa trecerea tineretii, intr-un interviu acordat recent pentru Telegraph.

Exista acesta tranzitie de la “Wow, arata foarte tanara pentru varsta ei,’ la ‘Arata foarte bine pentru varsta ei.’ Si e o mare diferenta. Acum sunt la ‘Arata foarte bine pentru varsta ei’,” a declarat Michelle.

Exista, cu siguranta, un proces de doliu pentru asta. Dar stii ceva, e ca un mod de eliberare. Nu am nevoie sa arat mai tanara decat sunt, pentru ca nu s-ar schimba nimic,” a mai completat actrita.

E drept ca, desi isi arata varsta, tot e o femeie foarte frumoasa. Recent am vazut-o in filmul “Oameni ca noi”, unde a avut un rol secundar, dar era usor de observat ca, desi machiata natural si imbracata in tinute casual, Michelle arata superb si te face sa iti doresti sa arati asa la 55 de ani (varsta ei).

Insa, actrita dezvaluie ca a fost destul de afectata de faptul ca nu mai e tanara, explicand ca “pierderea tineretii, pierderea frumusetii – cu siguranta au un rol distructiv asupra psihicului.”

Dar cu toate acestea, Michelle Pheiffer declara ca nu a apelat niciodata la injectiile cu toxina botulinica sau alti filleri, insa nu exclude ideea pentru viitor. “Obisnuiam sa cred ca nu voi apela niciodata la operatii, dar e foarte dificil sa spui ‘niciodata’. Acum, sunt in tabara ‘niciodata sa nu spui niciodata’.”

Foto: Shutterstock

ARTICOLE SIMILARE

ELLIE WHITE a pozat pentru Baywatch in TABU!

Oreste dezvaluie motivului scandalului cu Mircea Badea!

Laptele rece calmează arsurile solare

Andreea Damian

Ca-n America! Atac terorist la o scoala din Iasi! 18 elevi victime!

Aceste clişee ne dor (5) – “Nu întreba de salariu la interviul de angajare”

7 produse de îngrijire care pot dăuna pielii

Andreea Damian

Scrie un comentariu