Home > beauty > Michelle Pfeiffer a dezvaluit cum a afectat-o pierderea tineretii

Michelle Pfeiffer a dezvaluit cum a afectat-o pierderea tineretii

Michelle Pfeiffer este o actrita care imbatraneste frumos, insa recunoaste ca a existat o perioada de “doliu” dupa trecerea tineretii, intr-un interviu acordat recent pentru Telegraph.

Exista acesta tranzitie de la “Wow, arata foarte tanara pentru varsta ei,’ la ‘Arata foarte bine pentru varsta ei.’ Si e o mare diferenta. Acum sunt la ‘Arata foarte bine pentru varsta ei’,” a declarat Michelle.

Exista, cu siguranta, un proces de doliu pentru asta. Dar stii ceva, e ca un mod de eliberare. Nu am nevoie sa arat mai tanara decat sunt, pentru ca nu s-ar schimba nimic,” a mai completat actrita.

E drept ca, desi isi arata varsta, tot e o femeie foarte frumoasa. Recent am vazut-o in filmul “Oameni ca noi”, unde a avut un rol secundar, dar era usor de observat ca, desi machiata natural si imbracata in tinute casual, Michelle arata superb si te face sa iti doresti sa arati asa la 55 de ani (varsta ei).

Insa, actrita dezvaluie ca a fost destul de afectata de faptul ca nu mai e tanara, explicand ca “pierderea tineretii, pierderea frumusetii – cu siguranta au un rol distructiv asupra psihicului.”

Dar cu toate acestea, Michelle Pheiffer declara ca nu a apelat niciodata la injectiile cu toxina botulinica sau alti filleri, insa nu exclude ideea pentru viitor. “Obisnuiam sa cred ca nu voi apela niciodata la operatii, dar e foarte dificil sa spui ‘niciodata’. Acum, sunt in tabara ‘niciodata sa nu spui niciodata’.”

Foto: Shutterstock

Articole asemanatoare
chirurgie plastică
Apelurile video sporesc interesul pentru chirurgia plastică
michelle Pfeiffer
Michelle Pfeiffer nu mai poartă parfum de 10 ani
Înainte de italianul Politi, a mai existat un medic rămas nepedepsit după ce o femeie a murit după intervenția estetică
Autoiluzionarea: cum îi determină pozele selfie pe oameni să-și facă operații estetice

Comenteaza acest articol

Michelle Pfeiffer a dezvaluit cum a afectat-o pierderea tineretii

by   1 min
0