Home > Agenda > Mick Jagger – intervenție chirurgicală la inimă la sfârșitul săptămânii

Mick Jagger – intervenție chirurgicală la inimă la sfârșitul săptămânii

Amânarea unui turneu al Rolling Stones din această vară este atribuită oficial necesității intervenției chirurgicale în cazul lui Mick Jagger – potrivit mai multor rapoarte.

Jagger, în vârstă de 75 de ani, va avea parte de o intervenție chirurgicală de înlocuire a valvei cardiace, vineri, în New York City, în speranța unei recuperări complete, care va permite reluarea turneului în această vară.

Întrebări legate de gravitatea stării sale s-au răspândit rapid printre fani, chiar dacă Jagger a fost fotografiat într-o ipostază relaxată jucându-se cu fiul său în Miami Beach în week-end. Presa a notat, de asemenea, că Jagger urmează să aibă plasat un stent în inima sa. “Poți să te întorci la muncă în câteva săptămâni” – a spus o sursă apropiată cântărețului. Șansele ca Mick Jagger să se recupereze complet sunt ridicate, rata de succes a acestei proceduri medicale fiind de 95%.

“O mare dezamăgire pentru toată lumea”, a declarat chitaristul Keith Richards săptămâna trecută după anunțul amânării turneului, “dar problemele de sănătate trebuie să fie luate în considerare și ne vom întâlni în curând. Mick, noi suntem întotdeauna acolo pentru tine!”. Jagger a replicat: “Chiar nu îmi place să te las așa. Sunt devastat de faptul că trebuie să amânăm turneul, dar voi lucra foarte mult pentru a mă întoarce pe scenă cât de repede pot.”

Înființată în 1962, The Rolling Stones este una dintre cele mai mai apreciate formații rock din toate timpurile. Trupa a fost introdusă în Rock and Roll Hall of Fame în 1989 și în UK Music Hall of Fame în 2004. Discografia formației cuprinde 30 de albume de studio, 23 de albume live și multiple compilații.

Articole asemanatoare
Noi studii arată că țigările electronice ar putea fi chiar mai nocive pentru inimă decât țigările obișnuite
mick jagger
Mick Jagger a revenit pe scenă după operația la inimă
Mick Jagger, părăsit de tinerica de 23 de ani pentru un miliardar care îi seamănă leit
must
Ce se întâmplă în corpul tău după ce bei un pahar de must

Comenteaza acest articol

Mick Jagger – intervenție chirurgicală la inimă la sfârșitul săptămânii

by realitatea   1 min
0