Home > Slider > Mick Jagger, părăsit de tinerica de 23 de ani pentru un miliardar care îi seamănă leit

Mick Jagger, părăsit de tinerica de 23 de ani pentru un miliardar care îi seamănă leit

În urmă cu numai doi ani, legendarul solist de la Rolling Stones, Mick Jagger, își părăsea iubita care abia îi dăruise al optulea copil, pentru o tânără de doar 22 de ani. Iată că roata s-a întors și tinerica l-a lăsat pentru un miliardar francez.

Este vorba despre Nicolas Berggruen, în vârstă de 57 de ani, care deține o avere estimată la 1,8 miliarde de dolari. Noor Alfallah era mai tânără decât Jagger (75 de ani) cu 52 de ani. Dar nimeni nu se aștepta ca producătoarea de film să-i dea papucii după numai un an.

Presa internațională scrie că Noor s-a lipit de miliardarul care seamănă leit cu Mick Jagger în vară. Cei doi au petrecut vacanțele împreună în Capri și la Saint Tropez. Aceasta l-a cunoscut pe Berggruen, filantrop și om de afaceri în demeniul imobiliar, în luna aprilie a acestui an. Apoi au mai fost văzut în vacanțe și la o expoziție de artă în Los Angeles (în luna octombrie).

https://www.instagram.com/p/BmRUoPOnhZr/?utm_source=ig_embed

Mick Jagger și Noor Alfallah a fost surprins de paparazzi pentru prima dată anul trecut, în octombrie. Jagger se afla în Franța în cadrul turneului „No Filter. Cei doi se pare că s-au cunoscut printr-un prieten comun de la  Hollywood, Brett Ratner, când el avea o relație cu balerina Melania Hamrick (31 de ani), cu care are un fiu, Deveraux, de 2 ani.

După ce a fost văzută cu Jagger, Noor a devenit un personaj monden. Relația lor a provocat mare vâlvă, mai ales din cauza diferenței mari de vârstă.

 

 

Articole asemanatoare
mick jagger
Mick Jagger a revenit pe scenă după operația la inimă
Mick Jagger – intervenție chirurgicală la inimă la sfârșitul săptămânii
Celebritati nascute pe 26 iulie!
La 70 de ani, Mick Jagger are iubită de 27 de ani!

Comenteaza acest articol

Mick Jagger, părăsit de tinerica de 23 de ani pentru un miliardar care îi seamănă leit

by Andreea Damian   1 min
0