Tabu
Image default
lifestyle

MIHAELA RADULESCU isi lasa fiul sa doneze sange – polemica uriasa pe aceasta tema!

Cu ocazia “Zilei Mondiale a Donatorilor de Sange”, Mihaela Radulescu a declarat pe internet ca-si lasa fiul de opt ani sa doneze. Marturia ei a starnit controverse si reactii virulente, chiar si din partea cadrelor medicale din Romania.
“Azi e Ziua Mondiala a Donatorilor de Sange – de cand sunt in Monaco fac treaba asta la fiecare 2 saptamani, ca tot omu’ civilizat de pe-aici. De anul trecut vine si Ayan cu mine si e mandru, pentru ca i-am explicat cate vieti putem salva cu sangele nostru. Nu-l doare, ii pun astia plasture cu anestezic, asa ca spunem bancuri in timp ce-i ia sange”, scria Mihaela vineri pe pagina ei personala de Facebook.
Confesiunea ei a starnit o adevarata isterie si multi s-au grabit sa o puna la zid pentru faptul ca isi supune copilul unei astfel de proceduri.
“Cred ca daca ne concentram pe ideea principala – aceea a salvarii de vieti omenesti cu un gest aproape banal, dar decisiv – iesim mai in castig, cu totii. Copilul meu nu doneaza sange la fel de frecvent, daca grija asta va macina…. Insa v-as ruga sa lasati in sarcina mea de mama grija copilului meu si felul in care il educ si-l cresc”, a reactionat diva.
Mihaela a tinut sa precizeze in ce constau vizitele lui Ayan la centrul de donare si nu a ratat ocazia a atrage atentia medicilor care o critica asupra problemelor reale care crede ea ca ar trebui sa-i preocupe.
“I s-a luat sange simbolic. Asa se mai procedeaza pe-aici, cand parintii vor sa-si educe copii inteligent. Fara suparare, dezbaterea e o tampenie. S-au terminat problemele din sistemul medical romanesc, poate cel mai dezastruos din toata Europa? Se revolta vreun medic din astia pe preturile medicamentelor sau pe conditiile in care stau bolnavii in spitale…sau pentru cati batrani mor nedrept de devreme pentru ca n-au bani de medicamente ?! Se revolta careva pe bugetul alocat bolnavilor de cancer in Romania ?!?! Sa ma anuntati cand se schimba ceva….”

ARTICOLE SIMILARE

Mihaela Rădulescu, UMILITĂ pentru că este româncă!

Robert Turcescu si Casa Presei se alatura portofoliului Cat Music

realitatea

GO SALE! Reduceri speciale pentru toate pasiunile tale la Universul DallesGO

ALAIN DELON in pragul sinuciderii

Kim Kardashian se compara cu Sophia Loren

RIHANNA – topul pozelor topless / Galerie FOTO

Scrie un comentariu