Tabu
Image default
lifestyle

Mihaela Radulescu are planuri mari! “Vrei sa fii sotul meu?”


Inca din anul 2008, Mihaela Radulescu si Dani Otil traiesc o mare poveste de dragoste. Asa ca, nu ne-ar mira sa ii vedem cat mai curand posibil in fata altarului, jurandu-si iubire vesnica.

Mihaela Radulesc ce a postat de curand un material pe blogul personal. Ea a reprodus cateva pasaje din cartea “Niste raspunsuri”, sub titlul “Vrei sa fii sotul meu?” – daca intrebarea ii este adresata lui Dani Otil, doar vedeta stie, dar nu ne-ar mira sa ii vedem cat mai curand la altar.

“Pentru fiecare barbat (ignor exceptiile, pentru ca si ei ignora tema…) vine momentul in care trebuie s-o ceara de nevasta, urmat de momentul cand aduna prieteni si familie si trebuie sa faca Marele Anunt. Cata framantare, cat nesomn, ce perpeleala chiar si pentru barbatul cel mai sigur pe el …

Am avut dintotdeauna prieteni barbati, dar n-am apucat vreunul care sa-mi vorbeasca despre acest nod in gat. Cred ca a cere o femeie de sotie e o chestiune atat de individuala, aproape mai intima, emotional vorbind, decat actul sexual clasic. Ea isi face cuib in mintea barbatului , pe masura ce femeia ii livreaza materia prima pentru aceasta constructie. E un cuib construit din gesturi, din detalii, din unghiuri favorabile ale femeii care l-a cucerit.

Barbatul isi cere femeia de nevasta din motive aproape de neinteles chiar pentru femeia in cauza – ii place, dintr-odata, cum ingana o melodie, il topeste felul ei sofisticat de a sterge praful cu fundul arcuit sau o adulmeca intr-o dimineata, cand isi da seama ca e topit dupa aroma ei , I se pare atat de feminina in decizii si atat de delicata in a-I pune viata in ordine…. Acestea si multe altele sunt declicuri din care apare gandul. Si inelul. (…) DA-ul care face perechi din oameni singuri are o emotie sublima, care pe unii ii tine toata viata … E raspunsul pe care nimeni, niciodata, de bunavoie si nesilit de nimeni nu l-a dat cu tristete, ci doar cu o imensa si copilareasca bucurie de om mare . Ce urmeaza dupa DA e marea intrebare la care trebuie sa gandim raspunsul in doi…”, a scris Mihaela pe blogul personal.

ARTICOLE SIMILARE

Ghici cine se pregătește de o baie

realitatea

Obama alege un Gay pentru Office of National AIDS Policy.

realitatea

Jazz in the City pe 12 noiembrie 2010, Sala Palatului

realitatea

Nadia Comaneci este statie de metrou la Londra

GEMENELE SIAMEZE care au uimit lumea medicala au acum reality show! (VIDEO)

Bianca Dragusanu, insarcinata? Vedeta isi doreste fetita

Scrie un comentariu