Home > Lifestyle > MIHAELA RADULESCU vs. DANI – doar o strategie de pr? Despartirea – provocata indirect de ANDREEA MARIN?

MIHAELA RADULESCU vs. DANI – doar o strategie de pr? Despartirea – provocata indirect de ANDREEA MARIN?

S-a despartit cu adevarat MIHAELA RADULESCU de mai tanarul ei iubit DANI OTIL? Sau e doar inca o cacealma, o “strategie de marketing”? Saptamana trecuta a bubuit stirea care anunta sfarsitul vesnic controversatei relatii dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil. Ziarele titrau cu litere de-o schioapa ca diva nu si-a sarbatorit iubitul care a fost suparat nevoie mare de ziua lui.
Mihaela a facut o serie de declaratii publice menite sa induca ideea unei despartiri, insa nu a spus-o niciodata pe sleau: “Dani are voie sa pipaie si alte fete!”, a fost declaratia Mihaelei care provocat un adevarat cutremur in showbiz-ul romanesc. De aici, diva a lasat sa se inteleaga ca ea si prezentatorul TV nu mai sunt impreuna. Nu a mintit caci, spun apropiatii, au o relatie deschisa, dar a pastrat ambiguitatea fara a spune pe sleau ca nu mai formeaza un cuplu.
Au inceput apoi sa curga stirile “pe surse” ca Mihaela nu l-a aniversat pe Dani si ca Dani a fost trist de ziua lui, ca Mihaela a revenit in Bucuresti si nu l-ar fi vizitat…
Apropiati ai cuplului sustin insa, pentru Cancan.ro, ca aceasta despartire nu e decat o stire de presa si ca cei doi ar fi inca bine-merci impreuna. Ba mai mult, ca ar fi petrecut impreuna ziua de nastere a lui Dani intr-un cadru foarte restrans si ca Mihaela i-ar fi facut cadou ceva legat de pasiunea lui cu motoarele.
Gurile rele ar putea spune ca toata aceasta presupusa strategie de marketing ar avea legatura cu faptul ca eterna rivala a Mihaelei, Andreea Marin, a avut parte de o mediatizare uriasa in ultima vreme, lasand-o pe Mihaelaradulescu otil intr-un con de umbra dupa ce presa si-a pierdut interesul pentru postarile dese si indraznete de pe Facebook

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

1 Response

Comenteaza acest articol

MIHAELA RADULESCU vs. DANI – doar o strategie de pr? Despartirea – provocata indirect de ANDREEA MARIN?

by   1 min
1