Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

MIHAELA RĂDULESCU a prevestit PROBLEMELE LUI ELAN SCHARTZENBERG, acum patru ani!

Procurorii DNA au făcut, luni, percheziţii la mai multe imobile aparţinându-i fratelui lui Elan Schwartzenberg, într-un caz de trafic de influenţă şi spălare de bani de peste un milion de euro. Probleme au şi alţi apropiaţi ai omului de afaceri, printre care Monica Hoffman şi Maricel Păcuraru, iar în acest context declaraţiile făcute de realizatoarea TV Mihaela Rădulescu despre fostul ei soţ, acum doi ani, sunt foarte interesante.

După divorţ, în martie 2009, Mihaela a trimis o scrisoare deschisă în care făcea mai multe dezvăluiri despre Elan Schwartzenberg şi activitatea sa profesională.

“Îl veţi regăsi (n.r. – pe Elan Schwartzenberg) bine ascuns, deci trebuie să căutaţi bine, în toate campaniile electorale, când de-o parte, când de cealaltă, îl veţi regăsi în off-shore-uri îndepărtate. În terenuri dintre cele mai disputate şi chiar drept puşculiţă pentru banii unor grei politicieni din ţara asta fără stăpân. Am fugit de un soţ care mă înşela şi care începuse să trăiască cum trăies mai toţi milionarii cu bani făcuţi peste noapte – şmechereşte, în orgii sexuale şi financiare”, scria Mihaela Rădulescu în scrisoarea citată de Evenimentul Zilei, pentru care şi-a cerut apoi scuze public.

“Nu mai deţine aproape nimic, nu pentru că ar fi dat faliment, ci pentru că a avut perversitatea de a trece mai tot pe numele angajaţilor, fratelui, prietenilor buni”, adăuga Mihaela, potrivit ediţiei tipărite a cotidianului Evenimentul Zilei.

ARTICOLE SIMILARE

Pretentii de vedeta – Sharon Stone

Tom Cruise a sărit de 106 ori din avion pentru scena perfectă

Andreea Damian

Ea este sora nestiuta a Adrianei Bahmuteanu! A suferit si ea de pe urma lui Prigoana

JOJO s-a combinat cu actorul PAUL IPATE

realitatea

Lucruri pe care le poti face acasa daca vrei sa te distrezi la maximum

realitatea

Cum te-ar putea ajuta mirosul de trandafiri și ciocolată să te lași de fumat

Andreea Damian

Scrie un comentariu