Tabu
Image default
LIFESTYLE

Mihaela Rădulescu a răscolit răni adânci: «Nu-l voi ierta pentru amintirea cu mama mea vrând să se sinucidă»

Mihaela Rădulescu a vrut să le explice prietenilor ei virtual ce a motivat-o să accepte propunerea trupei Taxi de a juca rolul unei femei bătute de soţ, în faţa copilului. Mărturia vedetei a deschis însă răni adânci în sufletul unei admiratoare, care a rememorat trauma personală:

“plang…plang…si nu ma pot opri….sunt un om care a trait asa ceva…dar nu din pozitia de sotie sau iubita ci din pozitia de copil …martor la astfel de orori….fiind cea mai mare dintre frati altfel am putut sa inteleg ceea ce se intampla in familia noastra…scandalurile erau la ordinea zilei si motivele dintre cele mai penibile:,, de ce ai lasat cutitul murdar in chiuveta? de ce a luat aia mica nota asta la scoala?nu te-ai ocupat de ea,nu? de ce te uitai la ala cum danseaza cu nevasta-sa?iti pace de el ,nu?”etc….am crescut si am prins curaj si o rugam pe mama sa divorteze de el…nu am avut sorti de izbanda…si apoi am ajuns sa-l infrunt eu….am fost batuta cu pumni, cu picioarele…am avut maxilarul dislocat,vanatai….urme pe fata…la facultate in primul an,la primul examen oral profesorul m-a intrebat ce s-a intamplat cu mine ca nu ma pregatisem si mi-a vazut urmele de pe fata….nu va imaginati ce a fost in sufletul meu…sau cat de mult poti sa cazi in disperare si sa pui mana pe cutit si sa nu-ti aduci aminte cand ai facut-o….pe 8 mai 2005 am plecat de acasa in urma unei batai sora cu moartea…i-am spus mamei ca nu mai rezist si ca nu mai vreau sa traiesc viata pe care ea si-a ales-o….si am plecat fara sa ma mai uit inapoi….nu-l voi ierta nicioadata pentru amintirea pe care o am cu mama mea deasupra blocului vrand sa se sinucida…nu am sa o iert nici pe mama ca nu a avut macar ptr noi curajul sa faca pasul decisiv de a se desparti de el….sunt un om in continuare traumatizat…. :(((”

Mihaela nu a ezitat să-şi exprime groaza şi părerea de rău faţă de ceea ce a trăit femeia. Totodată, fosta soţie a lui Ştefan Bănică junior i-a mulţumit pentru că a avut puterea să vorbească despre coşmarul trăit.

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai mare parc cu dinozauri, la Rasnov!

realitatea

Criza climatică dăunează grav sănătății umane, inclusiv prin răspândirea bolilor infecțioase

realitatea

LOVITURA grea pentru familia HUIDU: faliment!

Un grup de săteni din Indonezia a omorât aproape 300 de crocodili ca să se răzbune

realitatea

Piele mai fina si mai catifelata dupa dus

realitatea

Apa de izvor, secretul unui stil de viata sanatos

realitatea

1 comentariu

Mihaela Rădulescu a răscolit răni adânci: «Nu-l voi ierta pentru amintirea cu mama mea vrând să se sinucidă» | Actualitate 2 August 2014 at 16:00

[…] “plang…plang…si nu ma pot opri….sunt un om care a trait asa ceva…dar nu din pozitia de sotie sau iubita ci din pozitia de copil …martor la astfel de orori….fiind cea mai mare dintre frati altfel am putut sa inteleg ceea ce se intampla in familia noastra…scandalurile erau la ordinea zilei si motivele dintre cele mai penibile:,, de ce ai lasat cutitul murdar in chiuveta? de ce a luat aia mica nota asta la scoala?nu te-ai ocupat de ea,nu? de ce te uitai la ala cum danseaza cu nevasta-sa?iti pace de el ,nu?”etc….am crescut si am prins curaj si o rugam pe mama sa divorteze de el…nu am avut sorti de izbanda…si apoi am ajuns sa-l infrunt eu….am fost batuta cu pumni, cu picioarele…am avut maxilarul dislocat,vanatai….urme pe fata…la facultate in primul an,la primul examen oral profesorul m-a intrebat ce s-a intamplat cu mine ca nu ma pregatisem si mi-a vazut urmele de pe fata….nu va Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu