Tabu
PEOPLE

Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos

mihaela-rădulescu

După ziua ei de pe 3 august, când a împlinit 51 de ani, Mihaela Rădulescu a anunțat că se întoarce din nou în țară și nu oricum și nu singură. Diva de la Monaco va lucra alături de celebrele Anna Lesko și Alina Pușcău la un reality-show unde vedetele vor avea de parte de munca de jos.

anna-lesko-pleaca-in-ferma
anna-lesko-pleaca-in-ferma

Pentru al doilea an la rând, Mihaela va fi gazda unui reality-show și îi va susține pe concurenți în cea mai dificilă încercare pe care au avut-o până la acest moment. Și de această dată, Cristian Bozgan va fi specialistul în supraviețuire care îi va învăța pe competitori cum să se descurce cu toate provocările primite. “Cândva, în toiul pandemiei, am aflat că vom face un nou sezon de „Ferma“. De acolo de unde eram, o țară cu mult mai multe cazuri și probleme legate de Covid decât România, n-am fost foarte convinsă că se va întâmpla.

mihaela radulescu - cristian bozgan
mihaela radulescu – cristian bozgan

Și, totuși, cu o mobilizare exemplară, vom reuși să punem în mișcare această producție complicată. Iată-mă convinsă total, impresionată de tot ce s-a făcut pentru protecția concurenților și a echipei și… gata de reluat aventura asta grozavă. Am un chef nebun de muncă, după atâta pauză, simt energia fantastică a echipei și abia aștept să începem filmările. N-o să mai înghețăm, ca la ultima ediție, dar o să ne confruntăm cu alte „delicii“, pentru că la „Fermă“ viața e grea și plină de surprize, pentru toată lumea. Iubesc amestecul de emoțîi și, împreună cu Cristi Bozgan, o să ne străduim să-i ghidăm pe concurenți prin propriile neputințe, până o să vadă câte pot cu adevărat să facă, dar să și ducă. Ne vedem în noua Fermă!”, spune Mihaela Rădulescu înaintea începerii filmărilor.

Alina-Pușcău
Alina-Pușcău

Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă. Opt orășeni și opt săteni. 16 competitori deciși să demonstreze că sunt gata să-și testeze propriile limite și, datorită mediului din care provin, sunt pregătiți pentru orice provocare în viață. Printre aceștia vor fi Anna Lesko și Alina Pușcău. ”Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”, spune Lesko. ”Pentru mine provocarea “Ferma” înseamnă ‘back to basics’, reîntregirea cu natură și reaprecierea lucrurilor simple. Abia aștept să îi cunosc pe cei alături de care mă voi îmbarca în această aventură”, spune și Alina Pușcău.

ARTICOLE SIMILARE

Robert Pattinson va fi noul Batman

Andreea Damian

Ce pasiune ascunsă are cântăreața Irina Rimeș

Tabu Tabu

Inna a filmat scene periculoase cu un șarpe pentru noul ei videoclip

Tabu Tabu

Lucian Mîndruță în alertă din cauza băiatului cel mic! Cum arată fii acestuia

Tabu Tabu

Will Smith, gest nebun de ziua lui. „E teroare pură”

Andreea Damian

Ce de graviduțe noi în showbizz-ul de la noi și de peste hotare

Tabu Tabu

Scrie un comentariu