Home > Lifestyle > Mihaela Radulescu arunca BOMBA! ADEVARUL despre relatia cu Dani Otil!

Mihaela Radulescu arunca BOMBA! ADEVARUL despre relatia cu Dani Otil!

Dupa ce prin presa s-a vehiculat un zvon conform caruia Mihaela Radulescu s-a despartit de Dani Otil, diva de la Monaco lamureste situatia.

Vedeta a uimit publicul care a venit sa o vada, pe scena, la Festivalul Castanelor, de la Baia Mare. I-a lasat pe toti cu gura cascata nu doar prin tinutele foarte provocatoare pe care a ales sa le imbrace, ci si cu un raspuns la o intrebare despre viata ei amoroasa.

“Cum este cu Dani?”, si-a facut curaj si a intrebat-o un admirator din public. Cu zambetul pe buze, ca si cand povesta lor de dragoste merge spre bine, Mihaela Radulescu i-a dat o veste excelenta fanului sau.

“Cu Dani e bine. E foarte bine. Sa nu citesti ziarele. Daca vrei sa ma intrebi ceva, intreaba-ma pe mine. Repet: daca vrei sa stii ceva, intreaba-ma pe mine. Acolo au gresit persoana”, a spus vedeta tv.

Speculatiile care vorbeau despre o despartire intre Mihaela Radulescu si Dani Otil au aparut la inceputul lunii septembrie. Invitata la emisiunea indragitei Teo, diva de la Monaco a dat de inteles ca povestea de iubire din viata ei a ajuns la final.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu arunca BOMBA! ADEVARUL despre relatia cu Dani Otil!

by   1 min
0