Home > Lifestyle > Mihaela Radulescu arunca BOMBA! ADEVARUL despre relatia cu Dani Otil!

Mihaela Radulescu arunca BOMBA! ADEVARUL despre relatia cu Dani Otil!

Dupa ce prin presa s-a vehiculat un zvon conform caruia Mihaela Radulescu s-a despartit de Dani Otil, diva de la Monaco lamureste situatia.

Vedeta a uimit publicul care a venit sa o vada, pe scena, la Festivalul Castanelor, de la Baia Mare. I-a lasat pe toti cu gura cascata nu doar prin tinutele foarte provocatoare pe care a ales sa le imbrace, ci si cu un raspuns la o intrebare despre viata ei amoroasa.

“Cum este cu Dani?”, si-a facut curaj si a intrebat-o un admirator din public. Cu zambetul pe buze, ca si cand povesta lor de dragoste merge spre bine, Mihaela Radulescu i-a dat o veste excelenta fanului sau.

“Cu Dani e bine. E foarte bine. Sa nu citesti ziarele. Daca vrei sa ma intrebi ceva, intreaba-ma pe mine. Repet: daca vrei sa stii ceva, intreaba-ma pe mine. Acolo au gresit persoana”, a spus vedeta tv.

Speculatiile care vorbeau despre o despartire intre Mihaela Radulescu si Dani Otil au aparut la inceputul lunii septembrie. Invitata la emisiunea indragitei Teo, diva de la Monaco a dat de inteles ca povestea de iubire din viata ei a ajuns la final.

Articole asemanatoare
dani otil
Dani Oțil se pregătește să devină tată?
mihaela rădulescu
Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit
dani otil si iubita gabriela prisacariu
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut doi ani de relație
Mihaela Rădulescu, cură inedită de detoxifiere

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu arunca BOMBA! ADEVARUL despre relatia cu Dani Otil!

by   1 min
0