Home > Agenda > stiri > MIHAELA RADULESCU atacata violent de o alta PREZENTATOARE TV

MIHAELA RADULESCU atacata violent de o alta PREZENTATOARE TV

O postare pe Facebook în care Mihaela Rădulescu apărea în ipostaze sexy, “cu  scopul de a le scoate din sărite” pe femeile complexate a mâniat-o pe una dintre  colegele de breaslă ale vedetei. Marina Almăşan i-a dat  replica  într-un editorial pentru ziarul “Ring”, în care spune despre divă că are “sâni  în care se zbenguie siliconul”.

Marina Almăşan s-a simţit vizată de un mesaj mai vechi al Mihaelei  Rădulescu, pe Facebook, în care scria că atunci când nu mai are nimic  de spus publică pe contul ei fotografii sexy “ca să le enerveze pe alea urâte şi  deştepte”.

Prezentatoarea de la TVR 1 i-a dat o replică usturătoare într-un editorial  pentru ziarul Ring Mihaelei, şi, deşi nu îi dezvăluie identitatea, o  numeşte divă funcţională a României cu “sâni în care se zbenguie siliconul”. Iar  singura cu acest titlu care are bustul lucrat la estetician este nimeni alta  decât iubita lui Dani Oţil.

„Am înţeles că, nu de mult, una dintre divele funcţionale ale României ar fi  declarat, pe blogul său, că pozele înfăţişând-o în posturi cvasinude ar urmări  scoaterea noastră din sărite, a celor care, din varii motive (vârstă, educaţie,  fizic, concepţii retrograde etc.), refuzăm să ne ridicăm poalele în cap. Aşa  este, are dreptate: şi eu, şi colegele de birou, şi profa de mate a fiului meu,  şi liftiera de la TVR, şi tanti Lina, de la care cumpăr telemeaua cea mai bună,  şi atâtea alte femei suntem înciudate până la loc comanda văzând trupul inundat  de perfecţiune al divei respective, gambele ei lucrate, sânii în care se  zbenguie siliconul, muşchii înecaţi în masaje, creme şi ore de exerciţii la  sală. Ne vine să ne smulgem părul din cap pentru că, atunci când s-a concentrat  asupra noastră, Mama Natură era deja obosită şi lipsită de chef şi că, Doamne,  dacă am putea, pe loc ne-am da jos taioarele, sarafanele cuminţi, rochiile de  stambă şi rochiţele cu lungime regulamentară şi am sări direct pe malul  piscinei, canalizând spre noi obiectivele aparatelor de pozat şi dezvăluindu-le  cele mai sexy ipostaze cu putinţă… Dar, of, noi, urâtele şi modestele,  cuminţile şi ştersele Planetei nu vom avea niciodată această şansă, ci vom trăi  ofticându-ne perpetuu ori de câte ori dive despuiate de prin reviste sau  emisiuni ne vor ademeni bărbţii, făcându-i să uite, chiar şi dacă numai pe  moment, de tocăniţele noastre perfecte şi de dexteritatea cu care le călcăm  cămăşile pentru a doua zi…”, a scris Marina Almăşan în editorialul din  ziarulring.ro.

Mai mult: MIHAELA RĂDULESCU, ATACATĂ de o altă PREZENTATOARE TV: “Are sâni în care se ZBENGUIE SILICONUL” – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Mihaela Rădulescu, cură inedită de detoxifiere
Dani Otil
Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii
mihaela rădulescu
De ce aniversare a avut parte Mihaela Rădulescu imediat după Paște
mihaela rădulescu
Sfaturile Mihaelei Rădulescu în vreme de Corona Virus

Comenteaza acest articol

MIHAELA RADULESCU atacata violent de o alta PREZENTATOARE TV

by   2 min
0