Home > Lifestyle > Mihaela Radulescu: “Aud si azi imbecile care ma judeca pentru ca traiesc din banii fostului sot!”

Mihaela Radulescu: “Aud si azi imbecile care ma judeca pentru ca traiesc din banii fostului sot!”

Mihaela Radulescu spune ce gandeste fara prea multe ocolisuri, chiar daca opiniile ei creeaza controverse. Diva de la Monaco, ajunsa la capatul rabdarii, a scris un mesaj pe contul sau de pe o retea de socializare destinat femeilor care o judeca pentru ca si astazi este intretinuta de fostul sau sot.

“Eu m-am saturat sa aud de femei care traiesc, maritate sau nu, cu un barbat pe care-l iubesc ani multi si care, cand se duce naibii iubirea, abia mai au din ce supravietui, abia au bani de intretinere sau, si mai grav, nu mai au cu ce sa-si hraneasca puii facuti cu acel barbat. Revoltati-va, mai, femei, aveti drepturi, aveti legi, aveti prieteni, trebuie sa existe o solutie. Nu jucati “demnitatea” aia prosteasca de a pleca dintr-o relatie doar cu hainele de pe voi, caci nu e logic si nu e omeneste! Ati facut, probabil, enorm pentru omul de care v-ati despartit si, cel mai adesea, grija voastra zilnica pentru el nu poate fi calculata in bani si bunuri…

M-am saturat de mitocania unor astfel de barbati, care o mai duc si bine, in vreme ce voi abia mai iesiti din casa de nevoi, de neputinta, de spaima… Astfel de barbati sunt niste lichele si e posibil sa-i fi iubit degeaba, dar nu e vina voastra… Aud si azi imbecile care ma judeca pentru faptul ca traiesc pe banii fostului sot – mai fetelor, asa e normal, asa e legal, asa e de bun simt! Iar barbatii care stiu sa aiba grija de fostele lor sotii sau iubite, care nu uita ca ele sunt, inainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevarat niste barbati, nu niste imitatii, ca aia care-si pun palma-n cur si onoarea-n seif si sunt mandri ca “le-au aratat ei cine sunt ele, fara ei”, a scris Mihaela Radulescu pe Facebook.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

2 Responses

  1. demnitate

    mars fa…zdreanta…ca tot fraiera esti…numai cataloga femeile care muncesc si sunt independente…nu pe banii lui fostul..sa-ti dea manzul de acum bani ca tot te-ai invatat

  2. amensec

    ,este o panarama, ai dreptate femeile trebuie sa fie independente, si sa nu depinda de barbati. femeile trebuie sa fie atente, sa nu mai stea sa fie umilite,lovite.

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu: “Aud si azi imbecile care ma judeca pentru ca traiesc din banii fostului sot!”

by   1 min
2