Home > Lifestyle > MIHAELA RADULESCU confirma despartirea de Dani Otil si legatura cu Felix Baumgartner

MIHAELA RADULESCU confirma despartirea de Dani Otil si legatura cu Felix Baumgartner

E OFICIAL! Mihaela Rădulescu confirmă zvonurile apărunte recent potrivit cărora ar avea o relaţie cu  Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit cu parasuta de la 39 kilometri înălţime! “Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem fiecare, mai departe, de vieţile noastre ? Încredere în voi şi iubire – cu aceste 2 elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem:))))” , a scris Mihaela Rădulescu pe contul său oficial de Facebook. Răspunsul Mihaelei  vine după ce recent Getty Images a publicat  două fotografii din care rezultă că ea ar fi noua iubită a paraşutistului austriac Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime. (http://bucatarici.ro/retetele-lui-angie-biscuiti-pentru-indragostiti/  )

Cele două imagini, realizate în cadrului un show difuzat de televiziunea germană RTL, o prezintă pe Mihaela Rădulescu, care este descrisă drept ”presupusa nouă iubită a lui Felix Baumgartner”. Întrebată de un prieten de pe contul de socializare dacă mai formează un cuplu cu Dani Oţil, Mihaela Rădulescu i-a răspuns acestuia simplu – “Nu”.

Mihaela Rădulescu a realizat în urmă cu o lună un interviu cu Felix Baumgartner şi şi-a declarat admiraţia pentru el, spunându-i că una dintre dorinţele sale era să îl întâlnească, scrie www.gandul.info .

Articole asemanatoare
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!
Mihaela Radulescu desfiintata: “Obisnuita cu parasuta!”
MIHAELA RADULESCU – abandonata de Felix! Se insoara cu o fosta iubita! GALERIE FOTO cu femeia pentru care a fost parasita Mihaela
Dedesubturile relatiei pe care MIHAELA RADULESCU o are cu Felix: averea, Dani, Ayan, skateboardul…

Comenteaza acest articol

MIHAELA RADULESCU confirma despartirea de Dani Otil si legatura cu Felix Baumgartner

by   1 min
0