Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

MIHAELA RADULESCU confirma despartirea de Dani Otil si legatura cu Felix Baumgartner

E OFICIAL! Mihaela Rădulescu confirmă zvonurile apărunte recent potrivit cărora ar avea o relaţie cu  Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit cu parasuta de la 39 kilometri înălţime! “Da. Şi dacă nu mai aveţi alte întrebări, putem să ne vedem fiecare, mai departe, de vieţile noastre ? Încredere în voi şi iubire – cu aceste 2 elemente se merge mereu înainte. Sau se zboară extrem:))))” , a scris Mihaela Rădulescu pe contul său oficial de Facebook. Răspunsul Mihaelei  vine după ce recent Getty Images a publicat  două fotografii din care rezultă că ea ar fi noua iubită a paraşutistului austriac Felix Baumgartner, devenit cunoscut după ce a sărit de la 39 kilometri înălţime. (http://bucatarici.ro/retetele-lui-angie-biscuiti-pentru-indragostiti/  )

Cele două imagini, realizate în cadrului un show difuzat de televiziunea germană RTL, o prezintă pe Mihaela Rădulescu, care este descrisă drept ”presupusa nouă iubită a lui Felix Baumgartner”. Întrebată de un prieten de pe contul de socializare dacă mai formează un cuplu cu Dani Oţil, Mihaela Rădulescu i-a răspuns acestuia simplu – “Nu”.

Mihaela Rădulescu a realizat în urmă cu o lună un interviu cu Felix Baumgartner şi şi-a declarat admiraţia pentru el, spunându-i că una dintre dorinţele sale era să îl întâlnească, scrie www.gandul.info .

ARTICOLE SIMILARE

Ce au în comun oamenii fericiți?

Andreea Damian

Sărbători cu relaxare! Ce restricții se modifică de joi, 9 decembrie

Andreea Damian

Inteligenţa artificială va fi folosită pentru descifrarea plânsului bebeluşilor

Andreea Damian

Primele poze cu baietelul lui MIRCEA RADU

Glumele pe seama emblemei Cupei Mondiale de Fotbal din Rusia 2018

Charlize Theron fumează marijuana cu mama ei. Actrița a explicat motivul!

Andreea Damian

Scrie un comentariu