Home > Lifestyle > Mihaela Rădulescu, “CURVĂ OBOSITĂ”, Dichiseanu, “MOŞ SENIL”! Jigniti de un functionar public

Mihaela Rădulescu, “CURVĂ OBOSITĂ”, Dichiseanu, “MOŞ SENIL”! Jigniti de un functionar public

Purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Iaşi, Tiberiu Bantaş a fost suspendat din funcţie marţi, după ce a postat pe Facebook comentarii jignitoare la adresa unor persoane publice, precum Mihaela Rădulescu, Lavinia Pârva sau Ion Dichiseanu.

Directorul DGAPSC Iaşi, Florin Ion a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că purtătorul de cuvânt al instituţiei Tiberiu Bantaş a fost suspendat din funcţie şi va fi anchetat de comisia de disciplină a Direcţiei, după ce a postat pe Facebook comentarii jignitoare la adresa unor vedete din România, între care Mihaela Rădulescu, Lavinia Pârva şi Ion Dichiseanu, dar şi referitor la o fetiţă care a rămas însărcinată.

În comentariile sale, Bantaş foloseşte expresii precum “curvă obosită”, “borţoasă” şi “moş senil”. “Este inadmisibil ce s-a întâmplat, este vorba despre imaginea instituţiei. Nu poţi folosi ca funcţionar public astfel de cuvinte. Azi (marţi – n.r.), am decis suspendarea sa din funcţie, iar în plus va fi sesizată Comisia de Disciplină din cadrul instituţiei”, a spus directorul DGASPC Iaşi, Florin Ion.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Rădulescu, “CURVĂ OBOSITĂ”, Dichiseanu, “MOŞ SENIL”! Jigniti de un functionar public

by   1 min
0