Home > Lifestyle > Mihaela Rădulescu danseaza în emisiunea lui Ştefan Bănică jr.

Mihaela Rădulescu danseaza în emisiunea lui Ştefan Bănică jr.

Nu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soţ Ştefan Bănică jr (46 de ani), despre care a lăsat să se înţeleagă că l-a părăsit după ce ar fi înşelat-o. Acum, la 14 ani de la divorţul lor, Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Ştefan Bănică jr vor fi din nou faţă în faţă.

Din dorinţa de a ajuta o familie, sau de dragul audienţei, cei de la PRO TV o vor aduce în ringul emisiunii “Dansez pentru tine” pe Mihaela Rădulescu. Diva va fi pusă faţă în faţă cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr. Cei doi au fost căsătoriţi doar doi ani. Probabil că ar fi format mai mult timp un cuplu, dacă diva nu l-ar fi prins pe artist înşelând-o. Cel puţin, aşa a explicat Mihaela despărţirea de Ştefan. Însă, conform zvonurilor apărute ulterior divorţului, şi violenţa verbală a artistului ar fi determinat-o pe vedeta TV să pună capăt mariajului lor după doar doi ani.

Se pare că Mihaela şi Ştefan au uitat trecutul şi au lăsat deoparte resentimentele. Cel puţin de dragul unui caz umanitar, căci diva va dansa în emisiunea prezentată de fostul ei soţ.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Comenteaza acest articol

Mihaela Rădulescu danseaza în emisiunea lui Ştefan Bănică jr.

by   1 min
0