Home > Lifestyle > Mihaela Rădulescu danseaza în emisiunea lui Ştefan Bănică jr.

Mihaela Rădulescu danseaza în emisiunea lui Ştefan Bănică jr.

Nu a avut numai cuvinte de laudă la adresa fostului ei soţ Ştefan Bănică jr (46 de ani), despre care a lăsat să se înţeleagă că l-a părăsit după ce ar fi înşelat-o. Acum, la 14 ani de la divorţul lor, Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Ştefan Bănică jr vor fi din nou faţă în faţă.

Din dorinţa de a ajuta o familie, sau de dragul audienţei, cei de la PRO TV o vor aduce în ringul emisiunii “Dansez pentru tine” pe Mihaela Rădulescu. Diva va fi pusă faţă în faţă cu fostul ei soţ, Ştefan Bănică jr. Cei doi au fost căsătoriţi doar doi ani. Probabil că ar fi format mai mult timp un cuplu, dacă diva nu l-ar fi prins pe artist înşelând-o. Cel puţin, aşa a explicat Mihaela despărţirea de Ştefan. Însă, conform zvonurilor apărute ulterior divorţului, şi violenţa verbală a artistului ar fi determinat-o pe vedeta TV să pună capăt mariajului lor după doar doi ani.

Se pare că Mihaela şi Ştefan au uitat trecutul şi au lăsat deoparte resentimentele. Cel puţin de dragul unui caz umanitar, căci diva va dansa în emisiunea prezentată de fostul ei soţ.

Articole asemanatoare
mihaela rădulescu
Dovada că Mihaela Rădulescu nu s-a despărțit de iubit
Mihaela Rădulescu, cură inedită de detoxifiere
Dani Otil
Cum a reușit romanticul Dani Oțil să cucerească internetul cu câteva fotografii
andra
Cum arăta Andra la prima sa emisiune de televiziune

Comenteaza acest articol

Mihaela Rădulescu danseaza în emisiunea lui Ştefan Bănică jr.

by   1 min
0