Home > Mihaela Radulescu, debut in ROCHIE FARA SPATE! (FOTO)

Mihaela Radulescu, debut in ROCHIE FARA SPATE! (FOTO)

A facut-o pe Elena Udrea sa spuna ca e timpul sa devina mama si si-a incantat telespectatorii cu o rochie rosie, fara spate.

Mihaela Radulescu a revenit ieri in televiziune cu emisiunea “Alegerile Mihaelei”, la Realitatea TV. Ajutata de o echipa de profesionisti, diva a aratat foarte bine. Piesa de rezistenta a fost rochia rosie din paiete din colectia “Lolita” a Danei Budeanu, pe care a purtat-o pe parcursul celor trei ore de emisie.

Printre invitatii Mihaelei Radulescu s-a numarat  fosta ministra Elena Udrea care a declarat ca incearca de aproximativ doua luni sa isi gaseasca timp pentru viata personala si crede ca “este momentul” pentru conceperea unui copil. “Mi se pare o responsabilitate foarte mare (de a avea un copil -n.r.). Nu poti sa te inhami la asta decat in momentul in care esti sigur ca poti sa o faci foarte bine si cand ai foarte mult timp la dispozitie. Cred ca este momentul”, a spus Udrea, la o emisiune a Realitatea TV.
Aceasta a recunoscut ca mai plange de emotie la filme, dar niciodata din cauza a ceea ce se intampla in politica sau in activitatea profesionala. “Mai plang de emotie, plang la filme, culmea, din ce in ce mai des. incep sa ma gandesc ca oamenii cu cat inainteaza in varsta devin mai sensibili, probabil ca asta e, pentru ca ma surprind din ce in ce mai emotionata de tot felul de filme. in rest, din cauza a ceea ce se intampla in politica sau in viata mea profesionala nu am plans niciodata”, a declarat Udrea.

Printre invitatii Mihaelei Radulescu in prima editie a emisiunii sale s-a numarat si Catalin Morosanu. Fiorosul luptator a acceptat sa-si arate o latura ceva mai sensibila si a venit insotit de mama lui. Doamna Morosanu, la randul ei, a dezvaluit publicului un mic secret: ii place sa cante si o face cu talent. Mama devotata insa, femeia a decis sa se ocupe de copii, dand potentiala cariera artistica uitarii.


Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu, debut in ROCHIE FARA SPATE! (FOTO)

by   1 min
0