Home > Lifestyle > Mihaela Radulescu, DEZAMAGITA de barbatul care-i jura ca o iubeste: “Am fost o credula si o fraiera”

Mihaela Radulescu, DEZAMAGITA de barbatul care-i jura ca o iubeste: “Am fost o credula si o fraiera”

Pana de curand, Mihaela Radulescu baga mana in foc ca barbatul care jura ca este indragostit de ea e un individ cinstit ce merita tot respectul ei si al prietenilor ei virtuali.

Numai ca diva de la Monaco s-a convins ca nu poti sa cunosti un om doar prin intermediul unui site de socializare. Sub masca unui prieten virtual, boem si indragostit nebuneste de Mihaela, un barbat a reusit sa obtina diverse foloase materiale din partea vedetei si a altor amici de-ai ei.

“Individul care si-a permis sa faca afirmatii bolnave despre mine, care a facut avansuri sexuale unora dintre voi, care v-a cerut bani imprumut si care mi-a cerut si mie si i-am si dat, crezand ca o idioata ca are o problema reala, se numeste Daniel V Constantin. Incepand din acest moment, nu se mai afla in lista mea de prieteni. Daca cineva va mai pune in astfel de situatii, daca cineva de aici va mai cere bani sau alte servicii, va rog sa ma tineti la curent, nu vreau ca aceste ciudatenii sa se petreaca pe paginile mele, in numele meu si cu”girul” meu”, a scris Radulescu pe site-ul de socializare.

De asemenea, fosta prezentatoare TV a mai precizat ca nu vrea sa il dea pe mana politiei pe individ, pentru ca timpul nu-i permite. “Sper ca cele care i-au dat bani sa si-i poata recupera, eu nu mai vreau sa mai am de-a face cu un astfel de personaj si voi considera acei bani singura pierdere din povestea asta. Iar daca vreun alt barbat de aici indrazneste sa mai bata campii despre vreo asa-zisa relatie cu mine, va rog sa-l dati pe mana mea urgent si public. Astfel de indivizi trebuie sa traiasca in lumea lor, nu printre oamenii frumosi si buni. Reject total.

Imi pare rau ca nu-l pot da si pe mana Politiei, dar e o lucrare mai complicata si n-am timp de pierdut. Va rog sa aveti mare atentie mai departe. Si va rog sa ma trageti si pe mine de maneca, atunci cand ma mai vedeti credula si fraiera”, a mai spus Mihaela pe Facebook.


Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu, DEZAMAGITA de barbatul care-i jura ca o iubeste: “Am fost o credula si o fraiera”

by   1 min
0