Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mihaela Rădulescu e nostalgică! De ce îi e dor vedetei?

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi este cu siguranţă Mihaela Rădulescu (50 de ani) care este mereu în atenţia presei cu câte ceva. Fie că se îmbracă la modă sau are câte o apariţie extravagantă la un eveniment sau altul, prezentatoarea de televiziune uimeşte pe toată lumea.

De exemplu, de curând, aflată cu iubitul Felix Baumgartner (50 de ani) în Malibu, „diva de la Monaco” a făcut o fotografie şi a publicat-o pe reţele de socializare lângă care a scris un text foarte drăguţ din care fanii au aflat că este nostalgică. Am putea spune că vedeta duce dorul nu unui produs alimentar ci mai degrabă îi este dor de un gest anume.

mihaela-radulescu
mihaela-radulescu

“Mi-ar plăcea să nu dispară vederile. Alea cu două vorbe şi un timbru. Păstrez şi azi vederi de la oameni care mi-au dăruit alea două-trei-zece minute din viaţa lor… Am simţit că e de drag de mine şi ce faină e senzaţia asta!… Şi azi zâmbesc când dau peste vederi sau scrisori, biletele, postit-uri scrise cu drag, cu dor, cu pornirea aia adorabilă de a dărui o bucurie simplă, un straşnic „mă gândesc la tine acum şi vreau să ştii“. Nu cred că e o nostalgie nătângă şi nici nu ă deranjează „noua ordine“, în care punem „location on“ şi ştie toată planeta unde suntem. Cu toate astea, n-am să încetez să iubesc gesturile mici, dar semnificative, cu viaţă în ele, fără butoane, teiubescurile desenate pe oglinzi, dorul povestit din cuvinte, nu din emojiuri… Relax, dragilor, nu-s nostalgii debile, sunt doar confirmări că suntem mai umani decât părem, că suntem mai puternici şi mai expresivi decât toate aplicaţiile lumii. Deci, aceasta ar fi vrut să fie o vedere din Malibu, cu doi oameni care s-au gândit cu drag la voi, după cum se vede în zâmbetul alăturat. 🙂 E fără timbru, dar are viaţa unui gând bun”, a scris Mihaela Rădulescu lângă fotografia alăturată.

ARTICOLE SIMILARE

De ziua ei, în „anul pandemiei”, Iuliana Tudor a petrecut virtual

Tabu Tabu

Iarna la tara – fotografii Sorin Onisor

realitatea

Află mai multe despre Kakeibo: arta japoneză de a economisi bani

realitatea

Masca high-tech. Un român a câștigat premiul MIT pentru prototipul unei măști de protecție

Ciocîrlan

Prima fotografie oficială a lui Charlene de Monaco, cu familia ei, după luni de absență

Andreea Damian

Femeile dominatoare ale zodiacului! Te joacă pe degete

Andreea Damian

Scrie un comentariu