Tabu
PEOPLE Slider

Mihaela Rădulescu e nostalgică! De ce îi e dor vedetei?

Mihaela Rădulescu

Una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi este cu siguranţă Mihaela Rădulescu (50 de ani) care este mereu în atenţia presei cu câte ceva. Fie că se îmbracă la modă sau are câte o apariţie extravagantă la un eveniment sau altul, prezentatoarea de televiziune uimeşte pe toată lumea.

De exemplu, de curând, aflată cu iubitul Felix Baumgartner (50 de ani) în Malibu, „diva de la Monaco” a făcut o fotografie şi a publicat-o pe reţele de socializare lângă care a scris un text foarte drăguţ din care fanii au aflat că este nostalgică. Am putea spune că vedeta duce dorul nu unui produs alimentar ci mai degrabă îi este dor de un gest anume.

mihaela-radulescu
mihaela-radulescu

“Mi-ar plăcea să nu dispară vederile. Alea cu două vorbe şi un timbru. Păstrez şi azi vederi de la oameni care mi-au dăruit alea două-trei-zece minute din viaţa lor… Am simţit că e de drag de mine şi ce faină e senzaţia asta!… Şi azi zâmbesc când dau peste vederi sau scrisori, biletele, postit-uri scrise cu drag, cu dor, cu pornirea aia adorabilă de a dărui o bucurie simplă, un straşnic „mă gândesc la tine acum şi vreau să ştii“. Nu cred că e o nostalgie nătângă şi nici nu ă deranjează „noua ordine“, în care punem „location on“ şi ştie toată planeta unde suntem. Cu toate astea, n-am să încetez să iubesc gesturile mici, dar semnificative, cu viaţă în ele, fără butoane, teiubescurile desenate pe oglinzi, dorul povestit din cuvinte, nu din emojiuri… Relax, dragilor, nu-s nostalgii debile, sunt doar confirmări că suntem mai umani decât părem, că suntem mai puternici şi mai expresivi decât toate aplicaţiile lumii. Deci, aceasta ar fi vrut să fie o vedere din Malibu, cu doi oameni care s-au gândit cu drag la voi, după cum se vede în zâmbetul alăturat. 🙂 E fără timbru, dar are viaţa unui gând bun”, a scris Mihaela Rădulescu lângă fotografia alăturată.

ARTICOLE SIMILARE

Kate Middleton: prințul George a luat lecții de tenis de la Roger Federer

Andreea Damian

Cum s-a surprins singură Monica Bârlădeanu

Tabu Tabu

Cu cine au petrecut Paștele în izolare Smiley și Gina Pistol

Tabu Tabu

Cum se pregătește Dana Rogoz de naștere în plină pandemie

Tabu Tabu

Sharon Stone a văzut moartea cu ochii

Andreea Damian

Scarlett Johansson: „Un film doar cu supereroinele Marvel ar fi exploziv și de neoprit”

Andreea Damian

Scrie un comentariu