Home > Lifestyle > Mihaela Radulescu ii spune “Te Iubesc” altui barbat

Mihaela Radulescu ii spune “Te Iubesc” altui barbat

Desi se parea ca relatia dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil este mai trainica decat oricand, diva a facut, in ultima perioada, o pasiune extrem pentru un mare amator de sporturi extreme, respectiv Toma Coconea.

Impresionata de realizarile lui Toma Coconea, Mihaela Radulescu a inceput sa-l sustina tot mai mult in demersurile lui, oferindu-i inclusiv cazare pe perioada in care sportivul a trebuit sa locuiasca la Monte Carlo.

In vara, Coconea a participat la Red Bull X-Alps, o competitie in care a parcurs 2.458 de kilometri, intre Salzburg si Monte Carlo, in 13 zile, fara sa foloseasca masina, tren, autobuz sau alte asemenea mijloace de transport. Petrosaneanul a incheiat competitia pe locul 10, fiind obligat sa parcurga 1.678 de kilometri cu parapanta.

De altfel, invitat la emisiunea Teo Show, de la Kanal D, sportivul a avut puterea sa glumeasca spunand ca “imi place sa zbor cu parapanta, pentru ca la zborurile cu avionul sunt prea aglomerate”.

Mihaela Radulescu a precizat ca il iubeste pe Toma Coconea pentru efortul depus, pentru modul in care promoveaza Romania in lume si ca doarme cu un tricou inscriptionat cu initialele sportivului.

mihaela-radulescu toma_coconea

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU
MIHAELA RADULESCU prinsa in ofsaid! Foto!

Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu ii spune “Te Iubesc” altui barbat

by   1 min
0