Home > Agenda > stiri > Mihaela Radulescu il regreta pe Botezatu: “Am fost doi prosti, toata viata ne-am iubit”!

Mihaela Radulescu il regreta pe Botezatu: “Am fost doi prosti, toata viata ne-am iubit”!

Mihaela Radulescu si Catalin Botezatu nu s-au ferit sa-si faca o gramada de complimente unul celuilalt si chiar sa-si exprime dragostea reciproc, in ciuda faptului ca fosta prezentatoare tv este implicata intr-o relatie cu Dani Otil.

Fosta vedeta a Antenei 1 a intrat, marti seara, in direct prin telefon la emisiunea lui Cristi Brancu, Agentul VIP, de la Antena 2, unde a avut un schimb de replici savuros cu Botezatu.

“Mihaela este cea mai frumoasa femeie, cea mai dorita de toti barbatii pe care eu ii cunosc. Esti in capul tuturor listelor din viata mea. As face orice sacrificiu pentru tine pentru ca meriti. Esti un etalon de frumusete, inteligenta si profesionalism. Dar pentru ca ai un iubit, iti doresc tot binele din lume”, a spus designerul, la Agentul VIP.

“Vreau sa ii spun lui Catalin ca toata viata lui femeile au fost impartite pe categorii. Eu intru in liga 2, de varsta lui si la brunete. La blonde, da-mi voie sa iti spun ca o considera pe Tania foarte frumoasa, iar la roscate nu mai comentez, e o lista mai lunga. Toata viata eu si Catalin ne-am intalnit, ne-am placut, ne-am iubit. Niciodata nu am concretizat. Am fost doi prosti la cat ne placem unul pe celalalt”, a precizat iubita lui Dani Otil.

Iar in momentul in care Botezatu a anuntat-o ca va face o vizita la Monte Carlo, luna viitoare, Mihaela i-a raspus, mai in gluma, mai in serios: “Te invit la cina, poate cine stie ce se intampla”.

Articole asemanatoare
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu il regreta pe Botezatu: “Am fost doi prosti, toata viata ne-am iubit”!

by   1 min
0