Tabu
Image default
lifestyle

MIHAELA RADULESCU se marita cu DANI OTIL?

Mihaela Rădulescu (44 de ani) şi Dani Oţil (33 de ani) se pregătesc, în mare secret, după 4 ani de relatie, să isi schimbe statutul. Apropiaţii lor au dezvăluit, pentru libertatea.ro, că, în curând, cei doi îşi vor oficializa legătura departe de ochii curioşilor, după modelul eternei rivale a Mihaelei, Andreea Marin, care i-a jurat credinţă lui Ştefan Bănică jr în SUA, în urmă cu 7 ani. “Zânei” nu i-a fost de bun augur “Pământul Făgăduinţei”, întrucât anul acesta a anunţat divorţul, însă viitorii însurăţei nu se tem de un final identic.
Mihaela a susţinut adesea că nu mai vrea să se recăsătorească, mai ales că s-a fript până acum de trei ori, însă, după o atentă evaluare a relaţiei sale cu Dani Oţil, se vede treaba că şi-a schimbat radical gândurile. Săptămâna trecută, cei doi îndrăgostiţi au fost surprinşi de fotoreporterii ziarului Libertatea ieşind din mallul din Băneasa cu mai multe pungi doldora de produse casnice, pentru noul apartament al lui Dani, situat într-un cartier rezidenţial din nordul Capitalei, semn că s-au mutat împreună. Cununia civilă ar urma să aibă loc curând, în America, însă nici unul dintre ei nu doreşte să vorbească despre planul lor, pe care îl ţin secret.
Interesant este ce va urma după măritişul Mihaelei cu Dani, nu de alta, dar ea locuieşte în Monte Carlo, împreună cu Ayan (7 ani), fiul ei şi al milionarului Elan Schwarzenberg. În plus, probabil îi va fi foarte greu să se reacomodeze la Bucureşti, între patru pereţi, având în vedere că din apartamentul ei din Monte Carlo privea marea pe geam, iar vecinii ei sunt numai afacerişti plini de bani. Se mai zvoneşte că, în cazul în care renunţă la naveta Monte Carlo – Bucureşti, Mihaela ar vrea să revină în televiziune, cel mai probabil tot la Antena 1, unde a lucrat până de curând, ca prezentatoare a emisiunii “Duminica în familie”. Prin urmare, cei doi soţi vor redeveni şi colegi de trust.
Mihaela Rădulescu a mai fost căsătorită de trei ori: în 1989 cu Bogdan Rădulescu, al cărui nume l-a şi păstrat, numele ei de fată fiind Ţiganu. Apoi, în 1997, s-a măritat cu solistul Ştefan Bănică jr, de care avea să divorţeze trei ani mai târziu, din cauza repetatelor lui infidelităţi, iar ultimul mariaj a fost cu omul de afaceri Elan Schwarzenberg. Cei doi s-au căsătorit în 2004 şi au divorţat, “cu cântec”, în 2008. Ea l-a acuzat că a înşelat-o de nenumărare ori, cu femei al căror nume îl cunoaşte. Mihaela şi Dani se iubesc de patru ani, însă au avut până acum o relaţie “la distanţă”. Mihaela a declarat de curând că toţi bărbaţii din viaţa ei au înşelat- o, însă nu a menţionat dacă printre ei se numără şi prezentatorul Antenei 1.
Mihaela Rădulescu a ales, înaintea căsniciei cu Elan, să treacă la religia acestuia, cea mozaică. Însă, ca să se “transfere” de la creştinism la iudaism, ea a trebuit să susţină câteva examene foarte stricte, unul la Ierusalim, în prezenţa a trei rabini, şi un altul în faţa rabinului din Bucureşti. La botez, Mihaela a primit şi un nume nou, Judith. Din cauza convertirii la această religie, mama lui Dani, de religie ortodoxă, nici că vrea să audă de o posibilă nuntă a fiului său cu Mihaela.

Mai mult: Mihaela Rădulescu se mărită cu Oțil în SUA? EXCLUSIV – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Tonciu, peste 20 de ani!

Paralela 45: De 25 de ani facem diferenta in turism!

Robbie Williams se însoară

realitatea

Figurinele Disney/Pixar ne invita in universul copilariei la Mega Mall

realitatea

Expo Twiggy la Londra

realitatea

Rihanna, GOALA-GOLUTA pe net

Scrie un comentariu