Home > Agenda > stiri > Mihaela Radulescu, motiv de SCANDAL intre prieteni: “Io intreb, nu dau cu parul: Nu-mi dati UNFRIEND?”

Mihaela Radulescu, motiv de SCANDAL intre prieteni: “Io intreb, nu dau cu parul: Nu-mi dati UNFRIEND?”

“Io intreb, nu dau cu parul icon smile  – am 4992 de prieteni in lista, dar nu toti participa activ la… viata paginii mele. Cei care sunteti mai timizi si doar priviti postarile, nu vreti sa va dati un unfriend si sa ramaneti doar follower? Ca nu pierdeti nimic din discutii si nici nu e cu suparare. Am niste sute care-mi plang in mesajele private si tare as vrea sa le fac loc… Mi-e ca daca fac io curatenie, “sparg” cate ceva. Io intreb, nu dau cu parul: Nu mi dati UNFRIEND? ) Serios, se ofera cineva?”, a scris Mihaela pe pagina personala.

Initiativa s-a dovedit, insa, mai dificila decat se astepta iubita lui Dani Otil, pentru ca, desi activi nu sunt nici macar jumatate, toti prietenii ei virtuali vor sa “beneficieze” de privilegiul de a o avea in lista la “friends”, nu de alta, dar da bine.

“Rautatea romaneasca: Sa astepte Domne’ sa astepte! Io cum am asteptat cateva luni pana mi-ai acceptat prietenia? Am asteptat atat incat, intr-o zi, cand Zuckerberg mi-a zis ‘Mihaela Radulescu Schwartzenberg v-a acceptat prietenia’ i-am zis: ‘Sa mori tu?’. Mult timp am crezut ca e vrajeala. Si as crede in continuare la fel daca nu ti-as recunoaste stilul in a scrie, a iubi, a darui, a ferici, a te implica, a rade, a glumi, a schimba vieti…”, “Nu am de gand nici in ruptul capului sa renunt la ceva ce mi-am dorit atata timp! Te pup si imi esti tareeee draga! Sper sa ma ocolesti cand vei mai “taia” din lista de prieteni”, “No way! Las’ ca se va face loc si pentru ceilalti… candva (vai,ce rea sunt)”, “Nu pleeec!!! Ce-i al meu e al meu!”, “Cum sa dau unfriend cand eu ma ‘laud’ cat ma tine gura cu ‘prietenia’ mea cu Mihaela Schwartzenberg… Hai nu, serios… nu ma lasa Mihaela… nu ma lasaaaaa…”, sunt doar o parte dintre mesajele celor care nici nu au vrut sa auda de o asemenea propunere.

Articole asemanatoare
Licitație
Cazul fetei scoasă la licitație pe Facebook pentru căsătorie a revoltat organizațiile internaționale
Ambasada Suediei i-a scos din pepeni pe români, în aceeași zi,cu doar două postări
Facebook ar putea să introducă o nouă criptomonedă cu care să plătească utilizatorii
Westworld revine la HBO, aveți grijă la vânătoare, vânătorul poate fi vânat

Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu, motiv de SCANDAL intre prieteni: “Io intreb, nu dau cu parul: Nu-mi dati UNFRIEND?”

by realitatea   1 min
0