Home > Lifestyle > Mihaela Radulescu o pune la punct pe Iulia Albu: “Nu pot sa contrazic un critic de asemenea anvergura”

Mihaela Radulescu o pune la punct pe Iulia Albu: “Nu pot sa contrazic un critic de asemenea anvergura”

Iulia Albu a reusit sa enerveze multe vedete autohtone, carora le-a criticat in termeni duri tinutele vestimentare, de departe cel mai dur atac venind din partea lui Alex Velea. Acum, fashion-editorul a reusit sa o irite si pe Mihaela Radulescu.

De aceasta data, criticul de moda se pare ca a atras si mania Mihaelei Radulescu, dupa ce a criticat coperta revistei pe care a aparut diva de la Monaco.

“Nu pot sa contrazic un critic de asemenea anvergura. Probabil ca ei ii place sa comenteze astfel de lucruri. Fiecare dintre noi are cate un rost in viata. Eu ce sa zic despre o coperta a unei reviste internationale, o coperta aprobata chiar de Stefano Gabbana, un adevarat om de moda?”, a spus Mihaela Radulescu, intr-o interventie la “Rai da’ Buni”.

Saptamana trecuta, Iulia Albu a criticat aparitia iubitei lui Dani Otil pe coperta revistei Elle.

“Evident, Andreea Raicu (miss fata de la tara/printesa cumparaturilor), vesnica si nelipsita din TOATE “combinatiile” Elle Romania (stie Roxana Voloseniuc despre ce vorbesc…), diva in exil Mihaela Radulescu, a carei prezenta domina intreaga imagine, fiind din punctul meu de vedere punctul de atractie al intregii imagini si unul dintre putinele motive pentru care as putea lua in considerare cumpararea acestui numar, Catrinel Menghia/Marlon Brando, inaltata din pacate inutil de evident pe acele platforme pentru a crea o silueta dominanta, misiune evident esuata si Antonia inecata si pierduta intr-o rochie cu totul alta masura decat cea corecta. Ideea de baza este ca am obtinut (noi, romanii) franciza DOLCE & GABBANA pentru Romania, ceea ce, desigur, este imbucurator…”, spunea Iulia.

Articole asemanatoare
Un nou reper pe piata de fashion din Romania: DressLikeHell
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!
Ce frumoasa e fata cu care DANI OTIL a inlocuit-o pe MIHAELA RADULESCU

Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu o pune la punct pe Iulia Albu: “Nu pot sa contrazic un critic de asemenea anvergura”

by   1 min
0