Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mihaela Rădulescu revine pe sticlă. Cu ce post a bătut palma

Mihaela Rădulescu, supranumită diva de Monaco, este dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune din România.

După ce a fost prezentatoare la Ferma, Mihaela se întoarce la PRO TV, unde va face parte din echipa uneia dintre cele mai cunoscute emisiuni de talente. Potrivit celor de la click.ro, vedeta va face parte din echipa de la Masked Singer, emisiune care va reveni din toamnă cu un nou sezon palpitant.

Prezentatorul show-ului va fi nimeni altul decât simpaticul Pavel Bartoș, coprezentatorul lui Smiley de la Românii au Talent. Cu toate acestea, noi surprize din culisele celei mai misterioase emisiuni din România au fost dezvăluite.

Partenera de viață a celebrului Felix Baumgartner a dezvăluit pe contul său de Instagram că va face parte din juriul emisiunii Masked Singer. Îmbrăcată într-o rochie lungă, galbenă, care-i pune în valoare trupul sculptat, Mihaela Rădulescu radiază la filmările pentru noul sezon care va debuta din toamnă, la PRO TV. Showul va fi regizat de Iulian Moga.

Pavel Bartoș va prezenta sezonul 2 al emisiunii

Pavel Bartoș a acceptat cu sufletul deschis și entuziasm provocarea de a fi gazda celui mai secretos și misterios show de televiziune de la noi din țară și abia așteaptă ca al doilea sezon să debuteze pe micile ecrane, din toamnă.

„Mă simt ca James Bond! De ce? Pentru că tot timpul voi fi pus în fața neprevăzutului și a surprizei maxime, pe care trebuie să le gestionez. Pentru mine este ceva nou acest format, îmi plac începuturile de drum, îmi plac noutățile, îmi plac provocările. Masked Singer România este primul show în care prezint, dar… nu știu pe cine. S-ar putea sub mască să fie oameni cunoscuți din muzică, din sport, din actorie, din IT, personalități marcante interne și poate internaționale, pot fi oameni pe care-i cunosc de-o viață, tocmai de aceea aștept cu nerăbdare clipa în care voi afla. Când va fi? Vom afla împreună, în curând, la PRO TV”, a declarat Pavel Bartoș, pentru click.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Crina Abrudan revine pe sticlă! Unde a decis să meargă vedeta

Andreea Damian

Alina Sorescu, imagini inedite pe Instagram după ce s-a aflat că Alexandru Ciucu i-a intentat un proces

Andreea Damian

Dana Rogoz, mesaj emoționant pentru că nu poate merge la mormântul tatălui ei

Tabu Tabu

Prima nuntă gay în familia regală britanică. Mirele, o rudă foarte apropiată Reginei

Andreea Damian

Săptămâna modei din Londra: moda englezilor suferă de Brexietate?

realitatea

Actorul Florin Călinescu a fost prădat online

Tabu Tabu

Scrie un comentariu