Home > Lifestyle > Stiri > Mihaela Radulescu si-a dezvaluit SECRETELE FRUMUSETII. Are 58 de kg!

Mihaela Radulescu si-a dezvaluit SECRETELE FRUMUSETII. Are 58 de kg!

Chiar daca are nasul stramb sau era grasa de se rostogolea pe scari, acum Mihaela Radulescu este o vedeta admirata de multi pentru fizicul ei.

Duminica, intreaga echipa de stilisti a Mihaelei Radulescu a fost prezenta in platoul emisiunii pe care aceasta o modereaza, nu numai pentru a se ocupa de “imaginea” ei, ci pentru a le impartasi telespectatoarelor din secretele frumusetii vedetei. Mihaela a dezvaluit ca la aproape 43 de ani are 58 de kilograme si ca toata lumea se mira, deoarece nu pare sa aiba aceasta greutate. Mihaela Bilic, nutritionistul care se ocupa de alimentatia vedetei, a fost invitata in platou si a explicat de ce apare acest “fenomen”. “Este mai bine sa fii greu pe cantar. Nu conteaza greutatea, ci cantitatea de masa musculara”, a spus Bilic, afirmand ca Raduleasca are 58 de kilograme deoarece este numai fibra.
Prezentatoarea de la Realitatea TV a mărturisit în ultima emisiune din acest sezon “Alegerile Mihaelei” că nu a avut mereu un corp perfect, însă tatăl ei a avut grijă ca ea să scape de surplusl de grăsime.
“La 15 ani tata a hotărât să mă dea la gimnastică pentru că eram foarte grasă. Mă rostogoleam pur si simplu. Si atunci a decis si m-am dus la gimnastică ritmică. Într-un an eram băt si după aceea am fost încă vreo 10 ani si nici nu m-am mai îngrăsat”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Soţia fratelui Mihaelei este cea care o machiază de ani buni pe prezentatoarea de la Realitatea TV. Anca Rădulescu a dezvăluit în emisiune că Mihaela Rădulescu are un defectc are şi-l ascunde cu ajutorul make-upului. “Tu ai nasul strâmb, deci trebuie să folosesc umbre pentru a părea perfect. Na, dacă ai zis că pot spune orice, am spus”, a declarat Anca Rădulescu.

Si atunci cand a venit vorba despre par, pe care toata lumea il admira, vedeta a pus totul “pe tava”, povestind cum si cine are grija de podoaba ei capilara. “Barbatul care intra la mine in camera si sta acolo pret de vreo doua ore este stilistul meu de o viata, Cornel Saru. Are si o pozitie preferata, ma tine cu capul in jos doua ore. Am lucrat impreuna in toate conditiile posibile, numai in masina nu m-a uscat la par”, a spus Mihaela Radulescu.

Articole asemanatoare
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
CASTIGA UNUL DIN CELE 4 SETURI DIN GAMA TRIND
CASTIGA UNUL DIN CELE 10 SETURI DOLCE NATURA!
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu si-a dezvaluit SECRETELE FRUMUSETII. Are 58 de kg!

by   1 min
0