Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

MIHAELA RADULESCU si ANDREEA MARIN – inapoi la TV!

andreea_marin_mihaela_radulescu_jpgPrin 2000, Mihaela Rădulescu şi Andreea Marin spărgeau audienţele cu “Duminica în familie” şi “Surprize! Surprize”. La acea vreme, cele două, care încasau zeci de mii de euro pe sezon, erau singurele vedete TV care îşi disputau supremaţia iar rivalitatea lor a continuat ani buni, fie că a avut loc pe micul ecran sau în viaţa de zi cu zi. “Zâna” a pătruns pe “sticlă” încă de la 19 ani, iar emisiunea “Surprize! Surprize!”, pe care a prezentat- o până în 2007, i-a adus celebritatea.

A pus însă capăt contractului pentru a se ocupa de fetiţa ei, Violeta, acum în vârstă de 9 ani. Doi ani mai târziu, şi Mihaela, care a debutat în tv la 25 de ani, îşi anunţa retragerea de la cârma producţiei “Duminica în familie” pentru a se muta cu fiul ei, Ayan (9 ani), la Monte Carlo. Atât Andreea, cât şi Mihaela spuneau, la acea vreme, că decizia lor este definitivă.

Numai că, în 2012, vedetele s-au întors pe micul ecran, preţ de câteva luni. Şi, ironia sorţii, deveniseră colege la Realitatea TV! Iar mai nou… surprize, surprize!

Divele din vechea gardă sunt la un pas să se bată din nou în audienţe şi să-şi umple buzunarele cu mii de euro, pentru că Andreea Marin se află în discuţii avansate cu TVR, iar Mihaela Rădulescu, cu Antena 1, după negocierile eşuate cu PRO TV, din cauza pretenţiilor sale financiare prea mari pentru bugetul trustului. Cât se poate de diplomată în declaraţii, “Zâna” a recunoscut, voalat, că nu ar spune “nu” unui proiect TV care ar impresiona- o.

“Sunt prezentă tot timpul pe micul ecran, nu simt lipsa emisiunilor, însă am foarte multe propuneri, negocieri din ţară sau străinătate. O să aflaţi la momentul oportun cui voi da curs ofertei”, a declarat Andreea.

În prezent, atât Mihaela, cât şi Andreea par, cel puţin din punct de vedere fizic, pregătite să se prezinte în faţa telespectatorilor. Răduleasca şi-a menţinut tot timpul silueta, iar de curând a suferit o operaţie estetică la nas. “Zâna” este şi ea la un pas de a-şi recupera silueta, ţinând o dietă strictă şi sănătoasă, completată cu mult sport.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/exclusiv-pazea-revin-divele-din-vechea-garda-502043.html#ixzz398y8K7wZ

ARTICOLE SIMILARE

Ioana Ginghina, gafa uriasa pentru o vedeta! A purtat aceeasi tinuta la doua evenimente

7 idei de vacanta pentru o luna de miere perfecta

realitatea

Cluttercore | Cum să îmbrățișăm cea mai nouă tendință de decorare a locuințelor, caracterizată de dezordine

Andreea Damian

Un grup de clienti ai pensiunii Carcotasului: “Am luat Hepatita A dupa ce ne-am cazat la cabana lui Mihai Gainusa!”

TABU va face o mare SURPRIZA in curand!

Cristi Chivu si-a cumpărat PentHouse în Clubul Rezidențial Stejarii

realitatea

1 comentariu

MIHAELA RADULESCU si ANDREEA MARIN – inapoi la TV! | Actualitate 1 August 2014 at 16:32

[…] Divele din vechea gardă sunt la un pas să se bată din nou în audienţe şi să-şi umple buzunarele cu Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu