Tabu
lifestyle

Mihaela Radulescu si Dani Otil se CASATORESC? Vezi ce zice Dani


Dani Otil este pe zi ce trece tot mai indragostit de Mihaela Radulescu, motiv pentru care si-ar dori sa petreaca tot restul vietii alaturi de ea, dovada fiind si cea mai noua postare a lui pe Facebook.

Prezentatorul TV pare ca ii pregateste o mare surpriza Mihaelei Radulescu, insa nu a vrut in ruptul capului sa renunte la mister, dupa cum i-au reprosat fanii.  “Na poftim… aici la etajul 15… se pregateste ceva… ori e petrecere pentru cineva special… ori e cerere in casatorie… ori… ceva e…”, a postat Dani Otil pe site-ul de socializare, alaturi de o fotografie cu numele iubitei lui.

Prietenii v au speculat imediat ca ar fi vorba despre Mihaela si ca Dani ar fi cel care pregateste o cerere in casatorie.

“De cand astept sa va casatoriti! Sper sa nu fie doar o gluma, ar fi putin aiurea”, “Mihaela e splendida si e jumatatea ta!  Ar fi cazul sa faci si tu ceva in privinta asta”,  “Noi ce sa intelegem??? O ceri sau nu?”,  “Propune-i, ce mai stai? E evident ca va iubiti. Sunteti sortiti sa fiti impreuna!!”, sunt doar cateva din zecile de mesaje lasate de admiratori pe Facebook.

ARTICOLE SIMILARE

Prezentatorii Oscar-urilor din 2010

realitatea

APOCALIPSA după Lumiere

realitatea

ELENA GHEORGHE umilita la propria nunta de o domnisoara de onoare (FOTO)

Vineri seara, la Violeta’s Vintage Kitchen, cântă muzica veche

realitatea

Orașul animalelor

realitatea

Nu e BIANCA, nici ANTONIA, nici RAMONA GABOR: iata cu cine a plecat printul AL HABTOOR de la Bucuresti! FOTO!

Scrie un comentariu