Home > Lifestyle > Mihaela Radulescu, topless si cu bikini minusculi la plaja. Secretul siluetei ei!

Mihaela Radulescu, topless si cu bikini minusculi la plaja. Secretul siluetei ei!

Mihaela Radulescu a preferat sa petreaca Sarbatorile de iarna la caldura, impreuna cu fiul ei si o prietena.

Fosta vedeta TV a tinut sa le lase si un mesaj prietenilor virtuali in care le-a urat toate cele bune pentru noul an. Pe langa gandurile bune Mihaela le-a oferit si o fotografie cu ea topless la plaja.

mimi 2

“Si-acum sa ne revenim, sa punem niste haine pe noi si sa ne apucam de treaba. Fiecare are deja un plan, stie ce vrea sa faca anul asta, sper. Dar, neaparat sa treceti pe lista de rezolutii si schimbarea in bine pentru voi insiva – bunaoara, renuntarea la un viciu e oricand binevenita. Grija pentru sanatate e mereu castigatoare. Sportul, zilnic, nu numai ca oxigeneaza creierul si va ajuta sa ganditi mult mai limpede, dar va duce si spre o silueta mult mai expresiva si mai atragatoare.

Faceti un efort si eliminati mancarurile grele si daunatoare, renuntati la zahar si prajeli, treceti pe iaurturi, fructe si legume, rariti carnea, dar nu renuntati la proteine, nu mai rontaiti prostii, nu mai mancati dupa ora 8 seara, mancati un mic dejun sanatos in fiecare dimineata, faceti macar minimul necesar sa simtiti o schimbare in bine in viata voastra. Am tot repetat ideilea astea simple, dar benefice si inca nu-s convinsa ca v-ati mobilizat pe masura. Cand tu esti sanatos, intr-o buna forma fizica si cu chef de viata si munca, toti cei din jurul tau se vor molipsi sau inspira. Fii tu un model, nu mai cauta unul prin filme, ziare sau la tv. Anul asta fa din viata ta motivul principal de bucurie, sursa constanta de energie si izvorul de iubire pentru toti cei din jur. Cand vei incepe recuperarea “investitiei”, vei fi deja fericit” a scris Mihaela pe Facebook.

Articole asemanatoare
Naomi Campbell, foto sexy lângă noul iubit
Cum sa faci plaja topless fara sa iti afecteze sanatatea
Fashion Trends Spring/Summer 2015 – Carolina Herrera
Preselectiile s-au incheiat – Romanii au talent este gata sa inceapa!

Loading...

Comenteaza acest articol

Mihaela Radulescu, topless si cu bikini minusculi la plaja. Secretul siluetei ei!

by   1 min
0