Home > Lifestyle > MIHAELA TATU, adevarul despre BOALA EI şi despre RETRAGEREA din TELEVIZIUNE!

MIHAELA TATU, adevarul despre BOALA EI şi despre RETRAGEREA din TELEVIZIUNE!

Vedeta a fost invitată la emisiunea pe care Mihai Morar o prezintă la Antena Stars. Ea a vorbit despre viaţa ei, despre momentele de cumpănă, dar şi despre deciziile pe care le-a luat.

La un moment dat, vedeta a fost diagnosticată cu fibrom uterin, s-a operat şi ulterior a decis să se retragă de pe micile ecrane. S-a spus chiar că şi-ar fi vândut casa pentru că nu s-ar fi descurcat cu banii.

“N-am vândut casa pentru că nu m-am descurcat cu banii. Nu m-am retras din televiziune din cauza bolii. Eu m-am dus să mă operez pentru că mi-au spus să mă operez repede că e septicemie.

M-am operat foarte repede şi după ce am terminat cu tot a trebuit să aştept o perioadă ca să văd cum ies analizele. Au ieşit bine, dar am cam aşteptat şi m-am cam speriat. Atunci mi-am zis că fac o pauză şi fac ce mi-am dorit să fac toată viaţa – să călătoresc şi să fac lucruri pe care nu le făcusem. Căsuţa am vândut-o pentru a vedea lumea”, a explicat Mihaela Tatu.

“Copilul meu are apartamentul lui. Eşti ceea ce alegi să fii. Eu asta am vrut să fiu. Copilul meu are casa lui. Are apartamentul ei Ioana, fiica mea. S-a stabilit la Berlin, lucrează acolo. Are un apartament aici. Are viaţa ei. Eu am o casă la ţară, unde mă pot retrage oricând. De ce să am patru proprietăţi în care nu locuiesc? Să stau în ele dorindu-mi ceva, dar fără să am cu ce? Să plătesc impozite la Stat? Ei bine, nu. Atunci am zis să fac lucruri pentru mine. dar întotdeauna am fost mai nebună şi mai originală”, a încheiat vedeta de televiziune.

Articole asemanatoare
Fii cel mai bun din domeniul tau cu Mihaela Tatu
Mihaela Tatu: “M-am operat de fibrom uterin!”
Ce fiica frumoasa are Mihaela Tatu!

Comenteaza acest articol

MIHAELA TATU, adevarul despre BOALA EI şi despre RETRAGEREA din TELEVIZIUNE!

by realitatea   1 min
0