Tabu
Uncategorized

Galerie FOTO inedita cu MIHAELA URSULEASA! Detalii despre inmormantare

Regretata pianistă Mihaela Ursuleasa nu s-a remarcat doar grație talentului artistic, ci și datorită frumuseții ei particulare, scrie www.libertatea.ro.

Românca, a cărei moarte a șocat întreaga lume, a starnit senzatie, în urmă cu doi ani, la un eveniment în Germania. Prezentă la Essen, cu ocazia participării la German Music Award of the ECHO Klassik 2010, pianista română a fost fotografiată într-o postură nu tocmai plăcută pe covorul roșu. Ajunsă la eveniment, Mihaela Ursuleasa a ridicat atât de sus braţele pe covorul roșu încât rochia i-a dezvelit un sân!

Pianista Mihaela Ursuleasa (33 ani) a fost găsită moartă, vineri, în apartamentul ei din Viena. Conform primelor informații, cauza decesului ar fi fost un anevrism cerebral care ar fi provocat o hemoragie masiva sau o căzătură care i-a provocat tot o hemoragie puternică intracraniană.

Considerată, cu ani în urmă, un copil-minune în lumea muzicii, artista româncă era căsătorită cu violoncelistul Rodin Moldovan (47 de ani) și avea o fetiţă, Ştefania (6 ani).

Mihaela Ursuleasa renuntase la cetatenia romana si avea pasaport austriac. Cu toate acestea, familia a decis sa o inmormanteze la Bucuresti, intr-un cavou de la Cimitirul Bellu, guvernul Romaniei anuntand ca va suporta toate cheltuielile.

Scrie un comentariu