Tabu
Image default
lifestyle

MIHAI ALBU enervat de gaina sotiei lui!

Sotia lui Mihai Albu s-a gândit să o imite pe actriţa Tori Spelling, astfel că şi-a luat şi ea o găină neagră ca animal de companie. Ea susţine că înaripata, pe care a botezat-o Chateau Loulou de la Fraise, nu e nicidecum una de rând, din ograda bunicii, ci e găina neagră cu pedigree, pe care a plătit 100 de euro. În toată povestea, cel mai rău a picat designerul Mihai Albu, care este luat peste picior atât pe Facebook, cât şi în emisiunile mondene, unde este invitat.

De altfel, şi Cătălin Măruţă a făcut la PRO TV o ediţie specială a emisiunii “Happy Hour” în care l-a invitat pe designer şi i-a pus în braţe un curcan, după modelul soţiei, cu găina. “Nu am ce să fac, nu mă pot pune cu nevastă-mea. Prefer să tac, ca să am linişte în casă. Nu pot gestiona situaţia. Vrea şi ea să devină vedetă”, s-a destăinuit el unor apropiaţi. “Dacă vrea să aibă o găină ca animal de companie este treaba ei. Nu pot să zic nimic, deoarece acum şi fiica mea s-a ataşat de găină şi nu mai putem renunţa la ea”, a declarat designerul aceloraşi surse, bcitate de www.libertatea.ro.

Toate aceste discuţii au început să le degradeze relaţia şi adesea, la nervi, s-a pus problema unei despărţiri, aşa cum de altfel a recunoscut şi sotia lui Mihai Albu, în cadrul unor emisiuni: “Noi divorţăm de trei ori pe an”.

Mai nou, ea nu mai suportă să i se spună “soţia lui Albu”, dorind să atingă şi chiar să depăşească faima designerului, pentru a-şi vinde ulterior imaginea unor firme cărora să le facă publicitate. De altfel, aceasta avut un contract cu o firmă celebră de bijuterii, însă în urma scandalurilor provocate de ea în presă a fost înlocuită cu două vedete autentice: Andreea Raicu şi Monica Bîrlădeanu.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/monden/vedete-de-la-noi/gaina-neagra-baga-zazanie-in-familia-albu-847509

ARTICOLE SIMILARE

Noaptea albă a Galeriilor

realitatea

Iulia Albu, in costum de baie la 10 grade

O vedeta care, la 26 ani, arata de 40-50! FOTO!

Cheryl Cole, cea mai sexy femeie din lume

realitatea

Ghici cine…

realitatea

WTF? Johnny Depp, parasit de iubita pentru O FEMEIE!

Scrie un comentariu