Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mihai Bendeac, hărțuit de Măruță: „Cătăline, mă duc la poliție, jur, nu glumesc!”. De la ce a pornit scandalul

Mihai Bendeac susține că se simte hărțuit de Cătălin Măruță și că se va duce la poliție dacă acesta nu va înceta cu apelurile.

După scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea, prezentatorul de la PRO TV pare să fie protagonistul unei alte dispute. De această cu Mihai Bendeac, acesta acuzându-l de hărțuire pe celebrul prezentator.

Mihai Bendeac a postat un clip pe rețelele de socializare în care spune că prezentatorul de la PRO Tv este mult prea insistent, ajungând chiar la hărțuire. Mai exact, Mihai Bendeac a dezvăluit că a fost invitat de către Cătălin Măruță în podcast-ul său. Însă atunci când actorul a refuzat, prezentatorul de la PRO Tv nu a acceptat refuzul și a continuat să îl preseze pe juratul de la iUmor. Astfel, după numeroase apeluri și insistențe, Mihai Bendeac nu a mai suportat și a răbufnit.

”M-a invitat acum două luni la podcastul pe care îl realizează, i-am explicat că eu vreau să am apariții foarte rare, și așa mai departe, și că îi promit că, în momentul în care o să simt că vreau să fac un nou podcast, o să fie primul pe care îl anunț, dar nu, deja nu. Deja a ajuns la hărțuire. Te rog eu, nu mă mai suna, nu mă mai hărțui! Lasă-mă în pace, te rog eu! Dacă o să simt nevoia să fac un podcast, jur că pe tine te sun!”.

Mihai Bendeac

Deși răspunsul lui Mihai Bendeac a fost unul categoric, Cătălin Măruță nu a înțeles mesajul și a continuat. Astfel, actorul a ajuns la limita răbdării și chiar a spus că va apela la ajutorul autorităților dacă nu este lăsat în pace.

”Cătăline, mă duc la poliție, jur, nu glumesc! Îmi pare rău că nu ți-am răspuns în ultimele zile, dar băi, mi s-a făcut frică”, a mai zis Mihai Bendeac.

ARTICOLE SIMILARE

Trend alert. Short Suit-ul, un „must have” al acestei veri

Andreea Damian

Gwyneth Paltrow surprinde din nou: a lansat „vibratorul suprem”

Andreea Damian

Haute couture și artă populară | Expoziția colecției „100%.RO”

Ciocîrlan

Florence & the Machine și-a lansat piesa nouă în Game of Thrones

realitatea

De ce sa alegem un antrenament de tipul High Intensity Interval Training (H.I.I.T.)?

realitatea

Massive Attack revin in Romania – Arenele Romane, 21 iunie 2018

Dora Constantinovici

Scrie un comentariu