Tabu
LIFESTYLEWhat's hot

MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA

Despre MIHAI BENDEAC s-a spus adesea ca nu iubeste femeile! El neaga ca ar avea o alta orintare sexuala. Ultima sa declaratie despre presupusa iubita, sexoasa ROXANA VANCEA, vine sa complice si mai mult imaginea controversata pe care o are / si-a creat-o.

El a postat  pe Facebook un mesaj prin care o ironiza pe  Roxana Vancea in legatura cu alimentația gratie căreia are un corp demențial. “Colaboratoarea mea socio-profesională Roxana Vancea a declarat pentru un  cotidian ca se menţine în formă prin regim alimentar şi multă mişcare. Mi se  pare scandalos. Nu ştiu exact ce mănâncă dumneaei în fiecare zi, dar pot depune  mărturie ca ultimele 2 “gustări” la care am fost martor au constat în:

1. Pâine calda si Lipie cu brânza (de la o brutărie NON-stop) + profiterol.  (Toate astea, la ora 3 dimineaţa…)
2. Ciorbă de fasole în pâine, o porţie  uriaşa de alune învelite în chips si o jumătate de găleata de pop-corn. (Ora 10  seara)
Deci, din declaraţie, singurul lucru care stă în picioare este  Miscarea. Într-adevăr, din câte se pare, sare pe Kangoo-urile alea pana îi  plesneşte splina. Dar cu mâncarea… “, a scris Mihai Bendeac pe pagina lui de  facebook.

Citeste mai mult aici: http://www.realitatea.net/

ARTICOLE SIMILARE

Insula de plastic din Oceanul Pacific creşte extrem de rapid

realitatea

Antonia dezvaluie: L-a inselat sau nu pe Vincenzo?

10 lucruri pe care nu le stiai despre tine

realitatea

De cat timp o insela Keo pe Andreea Balan?

VICTOR SLAV dat afara de la Pro TV!

Sotia actorului din “Eu cand vreau sa fluier…” la cersit in Spania cu fetita

Scrie un comentariu