Home > Lifestyle > culinar tabu > MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA

MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA

Despre MIHAI BENDEAC s-a spus adesea ca nu iubeste femeile! El neaga ca ar avea o alta orintare sexuala. Ultima sa declaratie despre presupusa iubita, sexoasa ROXANA VANCEA, vine sa complice si mai mult imaginea controversata pe care o are / si-a creat-o.

El a postat  pe Facebook un mesaj prin care o ironiza pe  Roxana Vancea in legatura cu alimentația gratie căreia are un corp demențial. “Colaboratoarea mea socio-profesională Roxana Vancea a declarat pentru un  cotidian ca se menţine în formă prin regim alimentar şi multă mişcare. Mi se  pare scandalos. Nu ştiu exact ce mănâncă dumneaei în fiecare zi, dar pot depune  mărturie ca ultimele 2 “gustări” la care am fost martor au constat în:

1. Pâine calda si Lipie cu brânza (de la o brutărie NON-stop) + profiterol.  (Toate astea, la ora 3 dimineaţa…)
2. Ciorbă de fasole în pâine, o porţie  uriaşa de alune învelite în chips si o jumătate de găleata de pop-corn. (Ora 10  seara)
Deci, din declaraţie, singurul lucru care stă în picioare este  Miscarea. Într-adevăr, din câte se pare, sare pe Kangoo-urile alea pana îi  plesneşte splina. Dar cu mâncarea… “, a scris Mihai Bendeac pe pagina lui de  facebook.

Citeste mai mult aici: http://www.realitatea.net/

Articole asemanatoare
planeta
Mâncați mai sănătos și veți salva planeta, spun experții ONU
acnee
A scăpat definitiv de acnee după ce a renunțat la acest aliment
Motive pentru care sa folosesti mai des spirulina in alimentatie
5 motive pentru care iti este mereu foame – partea aII-a

Comenteaza acest articol

MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA

by   1 min
0