Tabu
PEOPLESlider

Mihai Bendeac, mesaj neașteptat după moartea lui Alexandru Arșinel! Cei doi și-au aruncat vorbe dure

Mihai Bendeac a decis să dea uitării conflictul pe care l-a avut cu îndrăgitul actor Alexandru Arșinel, care a încetat din viață, joi, 29 septembrie, la vârsta de 83 de ani.

În anul 2017, Alexandru Arșinel și Mihai Bendeac au avut, în mod indirect, un schimb de replici acid. Nu s-au văzut față în față sau în cadrul unei emisiuni, însă nu au ezitat să folosească cuvinte dure pentru a se descrie reciproc.

Mihai Bendeac mărturisea că o respectă deosebit de mult pe Stela Popescu pentru contribuția pe care a adus-o teatrului, în schimb nu îi poartă aceleași sentimente lui Alexandru Arșinel, pe care îl considera un actor submediocru și un profitor.

Vorbele lui Mihai Bendeac au ajuns la urechile lui Arșinel, iar actorul nu a ezitat să-l facă în fel și chip pe fostul jurat al emisiunii „Iumor”.

„Nu vreau să intru în polemică cu acest jeg. Nu mă interesează. Un om de o speţă jegoasă! Sunt persoane ca îşi doresc să iasă în faţa neapărat. Şi atunci ies…cu creaţii deosebite, cu apariţii excepţionale, cu momente frumoase sau cu asemenea jeguri. Vor să iasă neapărat în faţă atacând artişti iubiţi de oameni, galonaţi, decoraţi, apreciaţi de milioane de oameni de-a lungul atâtor ani. Nu mă doare. Mă surprinde. Şi cred că astfel de oameni nu sunt sănătoşi la cap şi nici nu arată a fi oameni sănătoşi. Nu voi intra în conflict cu asemenea persoane. Îi consider, repet, nişte jeguri. Consider că numai jegurile se preocupă cu treaba asta, cu conflictul dintre artişti. Mă refer la acei artişti care lansează asemenea lucruri. Nu există conflicte între generaţii. Nici eu când am intrat în teatru n-am declanşat un conflict. Nici alţii pe care eu i-am băgat în teatru n-au declanţat un conflict”.

declara Arșinel, la vremea respectivă.

Timpul a trecut, iar Mihai Bendeac a decis să dea uitării conflictul pe care l-a avut cu regretatul actor. Acesta a transmis că replicile dure dintre Arșinel și el sunt de domeniul trecutului, un fapt de multă vreme consumat, după care a transmis condoleanțe familiei actorului, conform Cancan.

„Nu le-am considerat niște atacuri. L-am simțit sincer, iar eu am simțit să-i răspund așa. De mult timp am considerat că totul s-a încheiat. Nu l-am cunoscut niciodată personal pe Alexandru Arșinel și nici pe Stela Popescu. Transmit condoleanțe familiei”.

Mihai Bendeac

ARTICOLE SIMILARE

Covorul roșu de la Gala LACMA 2021: glamour și pene

Andreea Damian

7 poziții de yoga super eficiente pentru a avea sâni frumoși

Andreea Damian

Povestea sopranei cu „voce de înger” din Republica Moldova care cântă pe străzile din Los Angeles

Andreea Damian

Iuliana Beregoi, colaborare inedită cu André! Cum sună noua versiune „Moșule, ce tânăr ești!”

Andreea Damian

Fostul iubit al Innei ar putea deveni tată de băiat

Tabu Tabu

Andreea Ibacka, reproșuri pentru Adela Popescu în direct, la TV

Andreea Damian

Scrie un comentariu