Home > Sex-Relatii > Mihai Bendeac şi spirala penibilului

Mihai Bendeac şi spirala penibilului

Poate că anii de expunere media în primetime pot tulbura pe oricine. Poate că te deformează în aşa fel, încât nevoia de atenţie se dilată, ca senzaţia foamei la obezi. Principalul impediment în lupta cu kilograme e senzaţia aceea disperată, insistentă, bântuitoare, că dacă nu mănânci acum, urgent, ceva, mori. Şi-mi imaginez că, la un anumit nivel de expunere media, nevoia de atenţie devine un drog. Dacă nu-ţi iei doza zilnică, organismul tău o ia razna.

Ieri, Mihai Bendeac şi-a propus să şocheze. Cea mai simplă cale de a şoca, când eşti un nene chel şi cu barbă, trecut vizibil de prima tinereţe, e să dai textila jos. Garantat, vei ridica producţia de coşmaruri la hectar pe următoarele săptămâni.

Dar cum, citez aproximativ din Filantropica, “p**a întinsă fără o poveste nu primeşte pomană”, Mişu şi-a plasat nevoia de a ne arăta fesele în următorul context: “la mulţi ani, mamă”.
Între timp, filmul a fost şters de pe Facebook, deci citez din nemorie: “Gol m-ai făcut, gol îţi urez la mulţi ani”. Nu, pe bune!

Mişulică, totodată, când te-a făcut, erai acoperit de varii lichide corporale, înfăşurat în cordonul ombilical şi, posibil, vânăt de la efort. Nu vrei tu să reproduci realist chestia asta? Dacă tot facem o treabă, măcar s-o facem cum trebuie!

Doi: dacă voiai un moment intim cu mama ta, poate nu trebuia să ne faci martori pe toţi. Puteai să-i trimiţi privat, pe mobil, un filmuleţ cu tine gol, recitând poezioara. Sunt sigur că atât ea, cât şi tatăl tău s-ar fi bucurat foarte tare. Ar fi organizat o vizionare cu mătuşile: “Uite, dragă, ce băiat bun şi realizat avem! Ce ştie el să facă!”

Şi trei: cel mai tare am râs de încheiere. “Trebuie să fug, că mi-e greu să ascund chestia asta”, spune Mişulică, cu palma căuş în faţa a ceea ce presupunem că este organul genital. Ce e atât de greu, Mişulică? Din cum ţii mâna, nu pari să ascunzi mare lucru. Poate că greutatea e tot la nivel mintal, ca să revin la foamea graşilor. Dar din câte ţin minte, ne-ai mai arătat-o odată, în nu ştiu ce tabloid. Cred că vorbesc în numele tuturor cititoarelor Tabu când zic: “Am văzut şi mai mari, şi mai tari”. Unde nu dă Dumnezeu, poţi compensa cel mult cu misterul măreţiei. Iar ăsta se rezolvă – la croitor.

Articole asemanatoare
anna-lesko
Cum s-a pozat din nou în bucătărie Anna Lesko
MIHAI BENDEAC – mesaj halucinant despre ROXANA VANCEA
IMPOTENTA intelectuala naste monstri: De 8 Martie, femeile sunt c***e!
Mihai Bendeac recunoaşte CEL MAI PENIBIL MOMENT AL EXISTENŢEI

4 Responses

 1. ILUZIA

  nu te grabi sa acuzi baiatul. poate e un ritual in familia lor ca de aniversari sa rememoreze momentul T zero al nasterii marelui actor; poate de ziua lui ma-sa i-a trimis un filmulet in care ii ura LMA in timp ce refacea scena clismei de dinainte de fatare, iar ta-su fluturand-o: “inainte sa fug caci imi e greu sa ascund rusinea asta, fiule cu asta te-am facut si asta ai ajuns!”

 2. Hoax Vasile

  E teapa ! E “stire” inventata !
  Ai preluat o “stire” de pe Times New Roman .
  Lupu la “mea culpa ” ! 🙂

  1. lorena

   Am văzut filmul cu ochii mei, în original, pe wallul lui Bendeac. Eu nu preiau ştiri. Vezi că ţi-ai lipit accidental îngheţata de frunte.

Comenteaza acest articol

Mihai Bendeac şi spirala penibilului

by   2 min
4