Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mihai Budeanu, totul despre tratamentul care l-a salvat de la moarte

Mihai Budeanu a povestit recent tot calvarul prin care a trecut din cauza coronavirusului, care l-a adus în pragul morții. Salvarea a fost tratamentul prescris tocmai din America de reputatul medic Ion Alexie. Acum artistul şi-a făcut şi vaccinul, de teamă să nu se reinfecteze cu temutul virus.

„Medicul Ion Alexie mi-a dat să iau ivermectină, asta până să devină celebră. Am folosit-o în prima fază a bolii, mi-a adus-o managerul meu. M-am consultat cu doctorul Ion Alexie înainte de a mă duce la spital. Am avut un turneu în America în ianuarie 2020, atunci l-am cunoscut pe doctorul Ion Alexie și, la câteva zile, după ce ne-am întors noi din America s-au închis granițele. Am rămas prieteni, e doctor infecționist și uite că acum, când am avut nevoie, m-a ajutat necondiționat. Am mers pe schema lui de tratament. Doctorii de aici au colaborat foarte bine cu el. Schema de tratamentul a conținut: ivermectina, remdesivir, cortizon, minerale, vitamine, dexametazonă și anticoagulante. Dacă vrei să iei Ivermectină o faci pe barba ta. Plasmă mi-au adminstrat în primele zile când am ajuns la spital”, a spus Mihai Budeanu pentru Click!

Mihai s-a vaccinat anti Covid-19.

Artistul a explicat şi de ce s-a vaccinat anti Covid-19.

„Am fost într-o stare foarte gravă şi doctorii, chiar şi domnul doctor Ion Alexie din Las Vegas, m-au sfătuit să mă vaccinez pentru siguranţa mea. La 28 de zile de la ieşirea din spital am avut voie să fac vaccinul şi m-am programat. Am şi făcut testul de anticorpi. M-am vaccinat cu Pfizer, prima doză am făcut-o vineri, pe 26 martie fac şi rapelul. Am avut prioritate datorită stării grave pe care am avut-o. Şi soţia mea se vaccinează pe 13 martie, dar cu AstraZeneca. Am rămas după vaccin 15 minute cu două asistente, care m-au recunoscut şi mi-au cerut să facem poze. La prima doză nu am avut nici o reacţie. L-am făcut la Hârşova, acolo am prins loc, totul foarte organizat. Lumea vrea sa intre în normalitate. Eu unul l-am făcut că aşa am simţit, nu vreau sa mai trăiesc vreodată episodul de atunci. Şi soţia mea şi copiii au avut boala, dar au avut forme uşoare”, a mai spus Mihai Budeanu.

ARTICOLE SIMILARE

Festivalul de la Avignon se pregătește pentru ediția din 2021

Ciocîrlan

Creatorii Game of Thrones susțin că au mers prea departe cu violența

Andreea Damian

Un istoric le bate miliardarilor de la Davos obrazul pentru că evită plata impozitelor

Dora Constantinovici

Despărțire-șoc în showbiz! Grasu XXL și Laura Andreșan își spun ADIO, după 12 ani de relație

Andreea Damian

Cum influențează serialul „Bridgerton” de pe Netflix tendințele modei din primăvara anului 2021

Andreea Damian

Ramona Păun și-a amânat nunta cu nepotul actorului George Mihăiță

Tabu Tabu

Scrie un comentariu