Tabu
Image default
lifestyle

Mihai Onilă, fost solist în trupa AXXA: Din cântăreţ s-a făcut vindecător!

„Eu sunt al patrulea Mag, care a venit pe urma lui Iisus, chiar dacă nu sunt scris în Biblie”, spune Mihai Onilă. E tulburător să auzi aceste cuvinte de la un cântăreţ care nu demult spunea că el e cel care a dezvirginat-o pe solista Lili Sandu. Şi, totuşi, fostul component al trupei AXXA şi-a ales această cale şi spune că îl reprezintă.

Nu a abandonat muzica, însă se ocupă mai mult de un alt domeniu, cel spiritual, care l-a adus mai aproape de Dumnezeu, după cum spune el.

În prezent, Mihai Onilă se prezintă ca vindecător, iar de un an şi-a deschis propriul cabinet unde îi calcă pragul mulţi oameni bolnavi.

„Din momentul în care soţia mea, Adriana, a rămas însărcinată, am intrat pe făgaşul acesta. Oamenii vin la mine cu tot felul de boli şi îi vindec. Au fost peste 200 de oameni cu depresii, şi au plecat sănătoşi. O femeie a venit cu cancer la limbă. Doctorii nu i-au dat şanse. Nu mâncase, nu băuse, nu putea să înghită. Eu i-am făcut reabilitare şi tratamente energetice, iar după două luni s-a însănătoşit”, a declarat solistul, pentru Click! La început lucra gratis, apoi a început să ceară câte 100 de lei pe o şedinţă

ARTICOLE SIMILARE

Fata lui Michael Jackson a încercat să se SINUCIDĂ!

Katy Perry a egalat recordul lui Michael Jackson

realitatea

Kylie Minogue este Femeia Anului

realitatea

Casa lui Elizabeth Taylor, scoasă la vânzare

realitatea

O frumoasă poveste de dragoste cu Tom Ford

realitatea

Top 10 destinații de vacanță Lonely Planet în 2009

realitatea

Scrie un comentariu