Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Mihai Petre s-a reinventat! Ce emisiune are după plecarea de la „Românii au talent”

Mihai Petre s-a reinventat după ce a fost înlocuit în juriul „Românii au talent” cu Alexandra Dinu. Deși decizia de a părăsi îndrăgitul show de talente nu i-a aparținut, ci conducerii, care și-a dorit să schimbe dinamica competiției prin aducerea unei noi persoane, coregraful a simțit și el nevoia unei schimbări.

Fostul jurat de la „Românii au talent” s-a apucat de YouTube. Acum realizează o emisiune de tip talk-show pe canaul său, unde va aduce persoane apreciate din România.

Prima invitată a cunoscutului dansator este Andreea Esca, iar Mihai Petre este încântat de ce a reușit să realizeze în timpul liber pe care l-a avut din cauza pandemiei.

„De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanți, pe care am început să o fac din vara anului trecut. Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a scris artistul pe Instagram.

Adevărul despre plecarea de la „Românii au talent”

În urmă cu câteva luni, Mihai Petre a detaliat motivele pentru care a fost eliminat de la show-ul de talente, susținând că echipa avea nevoie de o nouă dinamică și vestea că pleacă l-a luat pe nepregătite.

Am discutat despre asta, am fost anuntat oficial de luni, iar vineri (n.r. 9 octombrie 2020) s-a comunicat. O asa veste te ia intotdeauna pe nepregatite. Stiam cu cateva zile inainte ca exista intentia de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnisoare. Dar n-a fost sigur… Nu tine de mine sa judec asta, stiu doar ca asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principala, aceea de a obtine o alta dinamica si de a stabili echilibrul acolo, in juriu”, a mărturisit Mihai Petre pentru Click!.

Artistul a spus că ține legătura în continuare cu foștii lui colegi, cu care este în relații foarte bune.

ARTICOLE SIMILARE

Zeci de invitații false la evenimentul Documenta 15

Ciocîrlan

Artistul român care a plecat pe urmele lui Leonardo DiCaprio în Thailanda

Tabu Tabu

Majda a sărbătorit 3 ani de relație la munte

Tabu Tabu

Cel mai sexy bărbat în viață va face spectacol la butoane la Coachella

Andreea Damian

Maria Şarapova se simte singură în izolare. Și-a făcut public numărul de mobil personal

Andreea Damian

3 cupluri care au vorbit despre despartirea lor

realitatea

Scrie un comentariu