Tabu
Image default
PEOPLESlider

Mihai Petre s-a reinventat! Ce emisiune are după plecarea de la „Românii au talent”

Mihai Petre s-a reinventat după ce a fost înlocuit în juriul „Românii au talent” cu Alexandra Dinu. Deși decizia de a părăsi îndrăgitul show de talente nu i-a aparținut, ci conducerii, care și-a dorit să schimbe dinamica competiției prin aducerea unei noi persoane, coregraful a simțit și el nevoia unei schimbări.

Fostul jurat de la „Românii au talent” s-a apucat de YouTube. Acum realizează o emisiune de tip talk-show pe canaul său, unde va aduce persoane apreciate din România.

Prima invitată a cunoscutului dansator este Andreea Esca, iar Mihai Petre este încântat de ce a reușit să realizeze în timpul liber pe care l-a avut din cauza pandemiei.

„De miercuri încep să postez o serie de conversaţii cu oameni mai mult decât interesanți, pe care am început să o fac din vara anului trecut. Bine că nu s-a făcut anul şi am reuşit să le aduc la o formă care să îmi placă… Miercuri, la ora 10, @andreeaesca are legătura la prima ediţie din Mihai Petre Show. Pe YouTube!”, a scris artistul pe Instagram.

Adevărul despre plecarea de la „Românii au talent”

În urmă cu câteva luni, Mihai Petre a detaliat motivele pentru care a fost eliminat de la show-ul de talente, susținând că echipa avea nevoie de o nouă dinamică și vestea că pleacă l-a luat pe nepregătite.

Am discutat despre asta, am fost anuntat oficial de luni, iar vineri (n.r. 9 octombrie 2020) s-a comunicat. O asa veste te ia intotdeauna pe nepregatite. Stiam cu cateva zile inainte ca exista intentia de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnisoare. Dar n-a fost sigur… Nu tine de mine sa judec asta, stiu doar ca asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principala, aceea de a obtine o alta dinamica si de a stabili echilibrul acolo, in juriu”, a mărturisit Mihai Petre pentru Click!.

Artistul a spus că ține legătura în continuare cu foștii lui colegi, cu care este în relații foarte bune.

ARTICOLE SIMILARE

Actrița Giulia Nahmnay trece la munca de jos

Tabu Tabu

Scriitorul Salman Rushdie spune că a fost pipăit de Margaret Thatcher

realitatea

De ce Kate a purtat rochii de gravidă scurte, iar Meghan ar trebui să-i urmeze exemplul

Andreea Damian

Mihaela Rădulescu se pregătește să revină în țară. Motivul incredibil!

Tabu Tabu

Turiștii să plece, refugiații sunt bineveniți – Barcelona preferă imigranții

Meghan Markle are un job nou. E prima slujbă a ducesei după ce a renunțat la titlul regal

Andreea Damian

Scrie un comentariu