Tabu
Image default
lifestyle

MIHAI RAZVAN UNGUREANU, fost sef SIE si premier, lanseaza alianta politica

Fostul premier  si sef al SIE (Serviciul de Informatii Externe – “spionajul” romanesc) Mihai Razvan Ungureanu a declarat, sambata, ca va candida la parlamentare pe listele unei noi aliante electorale de centru-dreapta, care va cuprinde formatiuni politice de la PDL pana la PNTCD. Vezi mai multe aici: www.kanald.ro

Mihai Razvan Ungureanu a precizat acest lucru dupa ce a participat la Congresul de constituire a Partidului Noua Republica. El a aratat ca a venit la eveniment intr-o dubla calitate, respectiv de invitat si de membru fondator al Initiativei Civice de Centru-Dreapta, informeaza Mediafax. Fostul premier a spus ca initiativa, al carei membru fondator este, urmeaza sa se regaseasca pe aceeasi platforma electorala cu Noua Republica dar si cu alte formatiuni politice interesate de o actiune unita inainte de alegerile din toamns, incepand cu PDL si terminand cu PNTCD.

In toamna sper sa ma regasesc alaturi de candidatii platformei politice pe care o construim ca loc in care sa se regasească toate fortele politice care reprezinta centrul si dreapta. Deci nu pe listele unui partid ca atare, ci pe listele acestei noi forte politice, de dreapta, care urmeaza sa se nasca. Va fi o alianta electorala, in opinia mea, in care se va regasi si PDL, care este parte a specrului politic de centru-dreapta“, a spus Ungureanu.
El a tinut un discurs si la Congres, in care a facut un apel la renuntarea la orgolii personale si la atingerea scopului de a uni intr-o platforma unica de dreapta fortele politice care se revendica de la aceasta ideologie si de a castiga alegerile din toamna. M.R. Ungureanu a spus ca isi va lansa initiativa in maximum doua saptamani si ca va da curs invitatiei la Conventia extraordinara a PDL din 30 iunie, daca va fi invitat.

ARTICOLE SIMILARE

Sandra Bullock a donat 1 milion $ pentru victimele cutremurului din Japonia

realitatea

Revelatia lui Timis: “Mi s-a deschis un al treilea ochi-

realitatea

Mădălina Pamfile arata ca un SCHELET

SANI mariti considerabil prin hipnoza!

Invitatie la expozitia angoaselor intru(chi)pate

O jurnalista Și-a DAT CHILOȚII JOS și i-a LUAT INTERVIU PREMIERULUI SÂRB!

Scrie un comentariu