Tabu
PEOPLE

Mihai Trăistariu vrea să câștige Eurovisionul dar în altă țară

mihai-traistariu

Se apropie cu pași repezi 2021 și un nou concurs Eurovision. Se știe că de la noi va pleca tot Roxen, cu altă melodie, iar Mihai Trăistariu vrea și el să participe, însă pentru altă țară. Solistul are mare încredere în vocea lui și de aceea ne-a povestit ce planuri are pentru concursul de anul viitor.
Zilele trecute ne-a atras atenția un mesaj publicat de Mihai Trăistariu pe pagina lui de socializare care suna cam așa: “Vreau piesă pentru Eurovision 2021”. L-am contactat, crezând că poate nu știe că și la anul va participa tot Roxen cu o altă melodie, după ce concursul s-a anulat pentru 2020. Și spre surprinderea noastră iată ce ne-a declarat solistul care a fost în 2006 în topul concursului cu piesă “Tornero”. “Din fericire, nici nu mă gândeam la România. Și chiar am vorbit cu trei compozitori și ne gândim deja pentru altă țară. România iese din schemă din prima, nici nu mai voiam, nici nu mai credeam.

roxenȘi nici nu mai e un concurs curat în România. Așa că prioritatea mea este câștigarea Eurovisionului pentru altă țară. Pe partea de România nu mă mai intersează. Nu țin morțiș să aduc eu Eurovisionul acasă. Am vrut dar dacă nu se poate merg pentru altă țară, slavă domnului sunt o grămadă care vor. Nu mă mai interesează România atâta timp cât selecția noastră nu se mai pune la dispoziția tuturor artiștilor. Că dacă era mă inscriam. Dar dacă ei o trimit pe Roxen și știam că o trimit și la anul cu altă piesă, n am cum să mă preocup de România. Că așa mi-ar fi plăcu, era mai comod și nici nu știu dacă aveam șanse mai mari decât în altă țară. Dar mă și încânta ideea să merg în altă țară, că se poate. Au câștigat și alții din alte țări. Pînă și Celine Dion din Canada a concurat pentru Elveția, deci se poate. Și au mai fost situații in fiecare an”, ne-a povestit Mihai Trăistariu.

ARTICOLE SIMILARE

Emilia Clarke, despre scenele de sex și nuditate din „Urzeala tronurilor”

Andreea Damian

Cardi B: „Am fost agresată sexual în timpul unei şedinţe foto pentru o revistă”

Andreea Damian

Radu Vâlcan se întoarce din Republica Dominicană. Ce va trebui să facă atunci când revine în țară

Tabu Tabu

Întâlnire de gradul 3 între solistul Connect-R și actorul Dorel Vișan

Tabu Tabu

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Tabu Tabu

Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

Andreea Damian

Scrie un comentariu